Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat!”

Hundholmen Brygghus & Gastropub
Vurdert som nr. 3 av 76 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 7 - USD 40
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Dagens ankomst Bodø måtte også besegles med et godt måltid.
Hundholmen vant dette og vi ble godt mottatt og tildelt vårt «høye bord».
Servitør ble en blid dame med sin andre dag i etablissementet.
Alt så ut til å gå perfekt og alle gjode sitt ytterste for at vi skulle trives.
At vi aldri fikk vår bestilte forrett kan vi i etterkant leve med.
Både fiskesuppe, julekveite og lutefisk smakte fortreffelig.
Alt skylt ned med lokalbrygget øl, et glass Riesling og Sancerre.
Ikke å glemme min sjokoladefondant
Alt smakte utmerket og de sjarmerende småfeilene som vi kan leve med.
Trening gir trygghet videre.
Jeg kommer gjerne igjen

Dato for besøk: november 2018
Takk, safetyguide1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (241)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

7579 av 241 anmeldelser

Anmeldt 14. november 2018

En flott og trivelig plass, nydelig mat, hyggelig og serviceinnstilte personale, et godt utvalg av ølsorter

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Waljan58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2018

Hyggelig hverdagsmiddag. Fiskegratengen ble servert i panne, og smakte fortreffelig. Litt merkelig siden jeg for første gang har spist fiskegrateng uten makaroni. Smakte også på Hundholmens juleøl, det var skikkelig fyldig og smakfullt!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk service toppet seg med fantastisk mat! Her får du mye mer enn det du bestiller både med hensyn til service og mat! Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 786jannikeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Spiste her med kolleger/venner ved jobbreise. Flotte lokaler, god stemning og super beliggenhet. Veldig god burger også! Bestilte mat på forhånd da vi var 17 personer til middag. Alle allergier ble tatt på alvor og alle fikk snacks før maten kom, også de med allergi. Hit kommer jeg igjen, neste gang forhåpentligvis med litt bedre tid

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 400metteg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hundholmen Brygghus & Gastropub, så også på

 

Har du vært i Hundholmen Brygghus & Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din