Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Positiv opplevelse”

Hundholmen Brygghus & Gastropub
Vurdert som nr. 3 av 76 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 7 - USD 40
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

God service, pen innredning, passe stor meny og godt presentert. Noen retter kan virke litt små mens andre var mer enn store nok til å bli god og mett. Anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 241erikw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (241)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

7074 av 241 anmeldelser

Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Vi var 6 kollegaer som tok en middag her etter jobb - og for min del var besøket mitt første. Et par valgte blåskjell dampet på øl, mens resten av oss tok dagens fisk som var Kveite. Og for en spise!!! Veldig flott anrettet, fantastisk godt og når alt blir servert av en kunnskapsrik og smilende servitør - ja da må det bli topp score.

Og utrolig spennende utvalg av øl..

Anbefales

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 776geirj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

God burger og god øl! Men var 8 stk som spiste og drakk der, å endte med å betale for 4 øl vi aldri hadde drukket. Ikke noe hjelp til å finne ut hvorfor vi måtte betale for formange øl heller. Da de ikke kan gjøre feil...

Dato for besøk: januar 2019
Takk, jonremib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
220erlendf, Manager på Hundholmen Brygghus & Gastropub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019

Hei,

Takk for tilbakemeldingen - sånn skal det selvfølgelig ikke være.
Fint om du sender meg en e-post på Erlend@HundholmenBrygghus.no, så skal vi få ordnet opp i dette.
Beklager det inntruffne!

Vennlig hilsen,
Erlend Fransplass
Driftsleder Hundholmen Brygghus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Vi feiret bursdag, og satt i et privat rom. Nydelig mat , og mye mat. Dog var det noen som ikke var helt fornøyd med fisken som ble servert . Veldig god service , som fulgte godt med. Avsluttet med nydelige drinker.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, EliO286
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Crème brûlée er dårlig valg på Hundholmen -- Topp julekveite -- 1 konfirmant servitør diltet rudt -- kjøkken gaulte SERVICE --SERVICE! til tom restaurant -- 1 fra kjøkken tok ansvar og serverte nabobordet det burde de kommet på før med 5 personer på kjøkken og 1 servitør som diltet rundt i baren,10 .12 ,2018 fikk jeg servert tidenes dårligste Crème brûlée dette er noe jeg spiser ofte i over 40 år har jeg tilgode og spise noe så dårlig denne -- Crème brûléen smakte FiSKEPUDDING!! Utrolig dårlig Klagde men fikk tilbakemld fra kjøkken via servitør at de var fornøyd med produktet Fikk snakke med kokken som modifiserte seg litt vi ble enig om at han som var ansvarlig for """ fiskepudding desserten med bittelitt vaniljesmak""" skulle dras ut på kaien på baksiden av resturanten og få 1 tilbakemld hvordan man lager god dessert Multer sukkerlokk med is + Tokaij dessert vin reddet stumpene Men selve Crème brûlée var KATASROFE fy f....... så dålig

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, TorvaldTake
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hundholmen Brygghus & Gastropub, så også på

 

Har du vært i Hundholmen Brygghus & Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din