“God mat i hyggelige omgivelser”
Anmeldelse av Hundholmen Brygghus

Hundholmen Brygghus
Vurdert som nr. 7 av 92 Restauranter i Bodø
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Spiste grillplatå for to personer. Nydelig smak og gode porsjoner ga god valuta for pengene. Praktisk med digital bestilling fra bordet, men en liten minus for manglende Cognac. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 117jans

Anmeldt 10. september 2020

Utrolig god matopplevelse. 10/10 på mat og drikke + veldig god service! Kan anbefale bugotto. Byens beste!

Dato for besøk: september 2020
Takk, C9067ORmarias
Anmeldt 5. august 2020

En av restaurantens dyreste retter - kr 335. Presentert på kald tallerken med vassen potetmos og, ja du leser riktig, chips fra Maarud?.tomatconcasse splashet på toppen. Hvordan klippfisken var confitert er for meg et mysterium. Tørt og trevlete.
Anbefales IKKE.
Husets vin, Soave San Classico, var riktig priset.
Alt må bestilles via app. Servitører år uinteressert og jobbet "mekanisk". Skal de lukte svette?
Ikke godkjent signatur her. Prøv heller sildesmørbrød som partneren likte godt.

Dato for besøk: august 2020
Takk, terjes_11
marenkro, Restaurant manager på Hundholmen Brygghus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei Terje, og takk for din tilbakemelding.

Dumt å lese at Klippfisken vår ikke holdt mål under ditt besøk.
Vi tar til oss kritikken og håper at dette var et engangstilfelle og at du ved en annen anledning vil gi oss en ny sjanse hvor vi kommer bedre ut av det.

Appen bruker vi som et hjelpemiddel, men ikke som en forutsetning for bestilling. Hvis det er slik det har kommet frem så tar vi en runde med våre ansatte - bestilling i bar samt bordservering ved kapasitet skal også være et alternativ hos oss.

Flott at sildesmørbrødet falt i smak.

Velkommen tilbake ved en annen anledning.

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Hadde bestilt bord på forhånd, men da vi ankom virket det som om det var litt usikkert på om faktisk hadde bord. Men det ordnet seg etter hvert. Vi bestilte confitert klippfisk og entrecôte. Klippfisk med potetmos og potetgull er vel ikke den ultimate sammensetningen. Fisken var også altfor salt. Entrecôte plata med hasselbakt potet og grønnsaker var god. Opplevelsen svarte ikke til inntrykket man fikk på nettet.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Anna Ragnhild S

Hei Pia, og takk for din tilbakemelding.

Dumt å høre at besøket ikke var optimalt, det er selvsagt ikke det vi sikter oss inn på for våre gjester.

Vi har hatt noen nye tilskudd hos oss i sommer, så forvirringen i forhold til reservasjonen dere hadde håper jeg stammer fra dette, selv om det ikke er noen unnskyldning fra vår side.

Vi skal definitivt gi tilbakemeldingen angående maten til kjøkkenet vårt som vil ta en videre vurdering på akkurat dette.

Håper at dere gir oss en ny sjans ved en annen anledning, og at vi får muligheten til å løfte inntrykket fra sist besøk - vi ønsker å holde en høyere standard enn den dere opplevde ved sist besøk.

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte grillplate, og en konfitert klippfisk med potet og ramsløkkrem +++. Retten var god, men kjøttet på grillplate noe seigt. Vi smakte på Hundeholmens eget brygga øl. Det smakte godt. Restauranten ligger høyt på score hos Tripadvisor, men jeg må nok trekke litt ned for kjøttet. Klippfisken derimot var god. Hyggelig betjening. Vi betalte kr. 900,- for hele gildet.

Takk, AndersZorn

Hei Anders, og takk for din tilbakemelding.

Fint å høre at dere i helheten var fornøyd, men dumt i forhold til at kjøttet ikke holdt kvaliteten dere ønsket.
Tilbakemelding er gitt videre til vårt kjøkken, og vi håper at vi kan krysse av alle luker på neste besøk.

Reisende som så på Hundholmen Brygghus, så også på

Bodø, Nordland

Har du vært i Hundholmen Brygghus? Del dine erfaringer!