Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dama di -kunst,kaos og bar
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fette bra

Hyper bra stemning alltids,Fram og tilbake maraton i lokalet pga gode folk overalt t.o.m bartendere!

Anmeldt 1. mai 2022
Kimrayners
via mobile enheter
❤️

Fantastisk plass. Min favoritt uteplass i Bodø ❤️ koselige folk,veldig god service og god musikk... les mer

Anmeldt 1. mai 2022
carorei
,
Bodø, Norge
via mobile enheter
Les alle 82 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Bodø
fra USD 98,17
Mer informasjon
fra USD 136,01
Mer informasjon
fra USD 114,25
Mer informasjon
Arctic Coastal Walk
4 anmeldelser
fra USD 47,43
Mer informasjon
Anmeldelser (82)
Filtrer anmeldelser
82 resultater
Vurdering fra reisende
76
3
0
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
76
3
0
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 82 anmeldelser
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Sanntids kunst I bar form,
Trivelig med et musikk miljø utenfor det vanlige med ukentlige konserter.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, lasse h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Dama di er en unik bar i lille Bodø by. Med konsert hver torsdag for 50 kroner, gratis kveldsmat hver søndag og gratis biljard hele året, kan man ikke mistrives på Damadi! Du blir tatt imot akkurat sånn som du er! Du vil alltid føle deg alltid velkommen og inkludert, uansett om du kommer i dress eller joggedress. Med et klientell fra 20-80 år vil du garantert finne noen og prate med, eller noen og se på.. :) Besøk Damadi om du er i byen! :)

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Icebeibii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Sykt digg ryddehjælp, og kult lokale. Digg å kunn røm litt ut, tell det fine uteområde Godt utvalg av både øl og drinks

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, vildehelen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Sykt kult sted og god stemning! Været var bra og koselig bakgård. Dette er et av Bodøs bedre steder.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 45viktoriah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Bra musikk, bra drikke og herlig stemning! Denne plassen må du oppleve! Også må du huske at de har årlig festival her

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, olab238
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser