“Midt på treet”

LystPå
Vurdert som nr. 7 av 78 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 19 - USD 94
Anmeldt 11. juli 2020

Ble hyggelig tatt i mot av engelsk-talende kelner. Etter å ha sjekket vinkartet, ble forventningene til mat meget store. Var vel knapt en flaske under tusenlappen. Forrett: 3 asparges i ulik størrelse med litt hollandaise saus og noen flak med tørket skinke. Det smakte OK, men hadde faktisk forventet litt mer gourmetpresentasjon. Kveita var helt ok, men også her var presentasjon på et helt vanlig restaurantnivå. Dessert, 2 iskuler med noen bær. Vel, vel, prisen på vinen gjorde vel at vi alle ble en smule skuffet. Følte at det ikke var samsvar mellom hva som ble levert av mat og vinen som de hadde. Hva med vinpriser som passer bedre til maten som ble levert?

1  Takk, kagjst

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble godt mottatt av en hyggelig og serviceminded servitør. Jeg spiste asparges til forrett. Den var litt smakløs. Til hovedrett hadde jeg tørrfisk. Den var også god, men litt lite salt og litt smakløs. Det var lite og smakløst bacon.

Takk, steinolavr
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og gode viner. Og så må vi skryte av servicen. Betjeningen var hyggelig, festlig og kunnskapsrik🤗. Anbefales på det sterkeste👍

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Berit S
Anmeldt 10. desember 2019 via mobile enheter

Nydelig mat 😊og god service i trivelige omgivelser og et topp personal og veldig bra plassering i byen ☺️

Dato for besøk: desember 2019
Takk, kennethkF9430DD
Anmeldt 15. november 2019 via mobile enheter

Utsøkt og fantastisk god mat! Svært god service og hyggelige servitører. Et svært bra spisested som anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: november 2019
Takk, VicHei12

Reisende som så på LystPå, så også på

Har du vært i LystPå? Del dine erfaringer!