Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei lunsj men veldig dyrt.”
Anmeldelse av LystPå

LystPå
Vurdert som nr. 7 av 74 Restauranter i Bodø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 24 - USD 120
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Grei lunsj men veldig dyrt. Avocado sandwich annbefales ikke, innholdt lite Avocado. Ansatte var veldig hyggelig!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 563sofiek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (117)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 117 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste lunsj, kona hadde en kyllingsalat og jeg prøvde fiskesuppen. Hyggelig overraskelse, delikate, balanserte smaker og fin atmosfære.
Det var litt tid å vente på maten, men betjeningen var oppmerksom og vennlig. Et fint sted for lunsj.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kjetil K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Koselig restaurant. Anbefaler fiskesuppen den var kjempegod.
En må beregne litt ventetid på maten da dette er et populært sted på en fin sommerdag.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Marianne M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Hørt mye bra om stedets utvikling, og har spist her tidligere og vært fornøyd. I dag var det lunsj og kyllingsalat. Avocadoen som salaten bl.a. skulle inneholde uteble og måtte etterlyses. Mye grønt i salaten, litt i overkant i forhold til resten av innholdet. Noe av det grønne var gulnet/brunt og måtte plukkes ut. Da vi var ferdige med mat og 1 glass vin, kunne vi tenkt oss kaffe og noe til. Men vi var helt avglemt. Bare to personer i serveringa, og mange gjester. Vi gikk videre for kaffe og dessert. Håper neste tur dit blir bedre, for dette ga ikke troa på at LystPå har noe stort på gang.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, ReiseALM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Ble hyggelig tatt i mot av engelsk-talende kelner. Etter å ha sjekket vinkartet, ble forventningene til mat meget store. Var vel knapt en flaske under tusenlappen. Forrett: 3 asparges i ulik størrelse med litt hollandaise saus og noen flak med tørket skinke. Det smakte OK, men hadde faktisk forventet litt mer gourmetpresentasjon. Kveita var helt ok, men også her var presentasjon på et helt vanlig restaurantnivå. Dessert, 2 iskuler med noen bær. Vel, vel, prisen på vinen gjorde vel at vi alle ble en smule skuffet. Følte at det ikke var samsvar mellom hva som ble levert av mat og vinen som de hadde. Hva med vinpriser som passer bedre til maten som ble levert?

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, kagjst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på LystPå, så også på

 

Har du vært i LystPå? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din