“Lunsj på gjennomreise”

LystPå
Vurdert som nr. 8 av 92 Restauranter i Bodø
Prisklasse: kr 200 - kr 1 000
Anmeldt 23. juli 2022

Deilig og variert buffèt, gode smaker, og vi tok oss en par vinglass til. Avslappet og uformelt, gøy m utsikt til kaien.

Takk, CAdB_24Se7en

Anmeldt 5. juni 2022

Vi kom litt før enn vi hadde reservert bord, men ble tatt godt likevel. Restauranten kom med alternative forslag til mat grunnet allergier, og de ansatte var veldig hyggelige og imøtekommende hele veien. Maten og vinen var kjempegod, og særlig andebryst med tilbehør var aldeles nydelig med alle de gode smakene! God service at det var mulig å velge halv vinpakke for den som ønsket det. Det meste var rett og slett proft utført, på gjestens premisser. Ser allerede fram til neste besøk!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Johanne H
Anmeldt 4. juni 2022 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste! Nydelig 4-retters med gode viner. Alle retter ble bra presentert og servitør var absolutt til stede før under og etter måltidet!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, carolinebk
Anmeldt 7. april 2022 via mobile enheter

Jeg kom alene, uten bordreservasjon, og ble plassert på "baksida", ved kjøkkenet. Det gikk for så vidt greit å bestille mat, men etter at maten kom på bordet, ble jeg glemt. Ingen kom og spurte hvordan maten var, og det tok lang tid før noen kom og hentet den tomme tallerkenen og spurte om jeg ville ha dessert. Maten var for øvrig lunken, på grensen til kald. Jeg fikk inntrykk av den ble stående en god stund før den ble servert.
Til dessert bestilte jeg et utvalg av oster med fruktbrød og syltetøy. En kvinnelig servitør plasserte ostefatet foran meg og gikk - ingen forklaring på hvilke oster som ble servert.
Jeg ble også stresset av den mannlige servitøren som bokstavelig talt løp imellom bordene. Restaurantbesøket ble ingen god opplevelse for min del, dessverre. Jeg kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: april 2022
2  Takk, Anna Agejeva J
Anmeldt 8. mars 2022 via mobile enheter

Om du er i Bodø og har lyst på noe godt å spise, med en veldig hyggelig og serviceinnstilt betjening. Så er dette stedet å besøke!
Rolig og avslappet atmosfære, med en veldig god og hyggelig betjening føles som en kjenner dem.
Maten ba jeg om anbefalinger med vin som passet til. Jeg vil si dem kan det dem driver med. Veldig godt og veldig tilfredsstillende.

Definitivt hvert et besøk.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Trek665015

Reisende som så på LystPå, så også på

Har du vært i LystPå? Del dine erfaringer!