“Dårlig service og mat”

LystPå
Vurdert som nr. 8 av 88 Restauranter i Bodø
Prisklasse: kr 200 - kr 1 000
Anmeldt 31. mars 2024

Ikke imponert over verken maten eller servicen. Vi var de eneste gjestene, men måtte spørre 3 ganger for å få noen til å låse opp toalettet slik at vi fikk brukt det. Maten jeg fikk (kyllingsalat) besto av hjertesalat, tørr kylling og krutonger med en mindre god dressing, veldig smakløst. Den ene av oss spiste grillet tørrfisk, den var god og hadde gode smaker. Vi hadde ei på 8 år med oss, men ingen meny til barn, så det ble brød med aoli på henne... Tannpirkere måtte vi finne selv, vi spurte men servitøren virket å være opptatt på tlf så det ble glemt.

Dato for besøk: februar 2024
    • Atmosfære
1  Takk, Liv-Merete E

Anmeldt 10. august 2023 via mobile enheter

Nydelig mat og fantastisk service 🤩 Hyggelig atmosfære i restauranten.
Absolutt beste grilla tørrfisken vi har spist.
Drar absolutt tilbake en annen gang!

Dato for besøk: august 2023
Takk, Siw Therese F
Anmeldt 31. juli 2023 via mobile enheter

Veldig god mat, fantastisk service. Veldig god vinkompetanse og fantastiske viner. God kunnskapen vin og mye gode vi er på glass. Kommer tilbake.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Nils Erling H
Anmeldt 3. juli 2023 via mobile enheter

Her kunne de gjort så mye mer med uteområdet og fasaden for å høyne inntrykket.

Det hadde vært greit med et smil samt å spørre om maten smaker. Det tok også lang tid før bordet ble ryddet så måsen gjorde sitt inntog (dette på tross av at det kun var et par bord i tillegg til vårt som var opptatt).

Både mat og drikke er dyrt her. Du får like god og bedre mat andre steder.

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, mla117
Anmeldt 26. februar 2023 via mobile enheter

Når hovedrettene koster nesten 400 kroner må man kunne forvente service på ett visst nivå.
Vi var tre kollegaer ute for å spise rett etter jobb tidlig en fredag ettermiddag.
Mat- og drikkebestilling tatt av en smilende servitør, som også serverte maten i løpet av akseptabel tid. Han ble nok ferdig på jobb rett etter at vi fikk servert maten for etter det var det ingen servitør å se før etter ca tre kvarter og det kom en ny servitør for å rydde bordet. Hun spurte om everything was ok with the food og lurte på om vi ville bestille dessert. Vi avslo dessert men bestilte kaffe. Etter at kaffen var servert var det ingen servitør å se før vi traff henne i kassen da vi ville betale.
I en nesten tom restauran må man kunne forvente å bli spurt om maten smakte før man er ferdig å spise. Det er også hyggelig hvis servitøren kan komme til bordet å skjenke vin i tomme glass samt høre om man vil ha noe mer å drikke når flaska er tom. Å bli tilbudt påfyll på kaffen hadde vært fint. Det er også lov å smile og si takk for besøket og ønske velkommen tilbake !

Dato for besøk: februar 2023
1  Takk, Gersa69

Reisende som så på LystPå, så også på

Har du vært i LystPå? Del dine erfaringer!