Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og service”
Anmeldelse av Burgasm - Born Hungry

Burgasm - Born Hungry
Vurdert som nr. 10 av 80 Restauranter i Bodø
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Vi, en familie på fire valgte å dra til Burgasm en lørdag før Halloween og ble møtt av en hyggelig og Halloween sminket servitør. Fikk hver vår nydelige hamburgere med pommes frites, chillicheese etc. Burgerne var perfekt stekt og smakte helt fantastisk, det samme gjorde resten. Vi skal tilbake flere ganger

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Tomckr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BurgasmStaff, Public Relations Manager på Burgasm - Born Hungry, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2019
Google-oversetting

THANK YOU SO, SO MUCH!
We apologize for our late reply. We had a great time on Halloween and we are happy to hear you brought your kids. It's important for us to be a place available to ALL. We love our guest, friends and fans - and try our best to keep the meny interesting for all.
Welcome back and thanks again for taking the time to write a review. It means the world to us.
Best regards, Your friendly Burgasm staff / Elisabeth

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (99)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 99 anmeldelser

Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

God mat, prøvde foursome, dvs fire små miniburgere i ulike smaker. Dessverre var ikke burgerne helt varme da jeg fikk de. Bestilte delings-sidemeny, mye mat men lite smak da både mozarellasticks og løkringer hadde ligget vel lenge i frityren. Gode curly fries. Tok nesten en halvtime å få maten, og fikk da tilbehøret først, litt merkelig..

Dato for besøk: september 2018
Takk, 3397lena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BurgasmStaff, Public Relations Manager på Burgasm - Born Hungry, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2019
Google-oversetting

Hello! Sorry to hear you didn't have a great experience. Please come back, we're expanding our space and staff to accomodate all our friends and fans. It's been a full house since we've opened - but all meals should be superb. Please tell your waiter next time - your Friendly Burgasm Staff is here to help you. We want all our guests to be happy.
Best regards, Elisabeth

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Svært vegetar- og veganvennlig restaurant! Burgerne er én ting, men jeg setter ekstra god pris på at de har facon (vegetarisk bacon). Det er det ingen andre som har.

Anbefalt til alle medveggiser!

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 637isabellg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BurgasmStaff, Public Relations Manager på Burgasm - Born Hungry, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2019
Google-oversetting

Thank you! Our SAT NAM is our PRIDE. We take vegan issues seriously and will continue to keep our vegan section dynamic and bring the best options we can think of.
Welcome back and thanks again for taking the time to make a review.
We love our guest, friends and fans!
Best regards, Your Friendly Burgasm Staff / Elisabeth

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Vi var to par med to barn under tre år som spiste sammen på en lørdag i middagstiden. Personalet var meget hyggelig og hjelpsom.

Maten derimot var skuffende. Vi kjøpte hver vår burger, en barneburger, naughty fries, og en delemeny med løkringer, mozzarella sticks, chili sticks. Delemenyen hadde gode løkringer.

Burgeren var helt gjennomsnittlig og ikke verdt 179kr. God trøffelmajones. Naughty frisen var en kompakt klomp med myke pommes frites med ovnsstekt, sprø ost. Baconbitene og soppen satt fast inni klompen. Garnityren hadde rent tvers gjennom, og det kan virke som de hadde hatt retten stående på benken en stund før de hadde hevet den i ovnen.

Dette var skuffende og frister ikke til gjentakelse.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 137majae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BurgasmStaff, Public Relations Manager på Burgasm - Born Hungry, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2019

Hei! Takk for at du tok deg tid til å skrive anmeldelse og beklager virkelig at vi har brukt så lang tid på å svar deg. Ta gjerne kontakt med meg direkte på elisabeth@burgasm.no. Et måltid hos oss skal ikke være slik du beskriver og vi ønsker virkelig å gjøre dette godt igjen.
Håper å høre fra deg.
Beste hilsner, Burgasm Staff v/Elisabeth

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018

Hærlige burgere med godt tilbehør servert av serviceinnstilt og uformell betjening. Kommer snart tilbake!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, ReidarG3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BurgasmStaff, Public Relations Manager på Burgasm - Born Hungry, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2019
Google-oversetting

Oh boy, do you make us SMILE! :-D THANK YOU SO MUCH!
Thank you for taking the time to write such a great review, putting big smiles on our faces. We have made a promise to ourselves to put our best effort and lots of love into every meal we serve. Our kitchen is our heart. And so is our guests, friends and fans.
WELCOME ANYTIME. Demand yours.

I apologize for replying so late. Your review is truly appreciated!

Best regards, your friendly Burgasm staff / Elisabeth

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Burgasm - Born Hungry, så også på

 

Har du vært i Burgasm - Born Hungry? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.