Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rett og slett smakløst ”
Anmeldelse av Burgasm - Born Hungry

Burgasm - Born Hungry
Vurdert som nr. 17 av 76 Restauranter i Bodø
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Av alle burgere jeg har spist i Bodø, er dette den værste. Bestilte den nye meksikanske burgeren.
1. Burgerkjøttet var i stykker, i 3 deler. Kjøttet var greit stekt, men smakte absolutt ingenting. Jeg gjentar, absolutt ingenting.
2. Alt av salsa og guacamole smakte heller ingenting. Kan sammenlignes med de first price boksene fra dagligvare - tror til og med de smaker mere enn det jeg fikk servert.
3. Chipsene var gode.
4. Servitørene var hyggelige, men så de aldri igjen etter de hadde servert maten.

Kort oppsummert fikk jeg absolutt ingen «burgasm» - takk for maten, men sees mest sannsynlig aldri igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, foodloverjamie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (75)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 75 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 5 som valgte 5 ulike burgere.
Burgerne var fint stekt, men null og niks smak av kjøttet. God fries

Dato for besøk: juli 2020
Takk, jimwU3335KZ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Ble mett. Burgerne skulle være medium stekt,og vi liker de gjerne medium minus. Noen hadde sendt inn burger som var for lite stekt imens vi ventet,så vi ble litt skuffet når våre var well done. Lite smak,mye salat. Prøvde to burgere. Dirty fries var gode og rings var crispy dog lite smak der å.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 695ulrikw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Lite mat til den prisen og maten var ikke varm.
Fikk ikke drikke før maten kom. Ei i betjeningen var hyggelig. Den andre var sur og viste ikke om de hadde hvit vin. Ba om en halvliter da fikk vi 1664 øl. Generelt dårlig

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 876beatee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Dette er den beste burgeren jeg har smakt!!! Og jeg har spist noen. Burgasm tilbyr hyggelig betjening, to øl på tapp og som sagt, en utrolig god burger. Vi hadde cheeseburger og blåmuggostburger og vi var begge enig om at denne var noe for seg selv!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, cassandrao810
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Burgasm - Born Hungry, så også på

 

Har du vært i Burgasm - Born Hungry? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din