“Skuffende burger kjøtt”
Anmeldelse av Burgasm - Born Hungry

Burgasm - Born Hungry
Vurdert som nr. 9 av 92 Restauranter i Bodø
Anmeldt 17. juli 2020

Burgasm var en av mine favoritt steder å spise i Bodø, men i dag var det en mega skuffelse! Kjøttet smuldret i burgerbrødet og var lite smak i. Hele den Amerikanske opplevelsen var de selv komponerte dressingene som pleide å stå på bordet. Disse var nå tatt bort og måtte betales for. Neste gang blir det Gatsby.

Takk, Jdkdkf
239janeirikf, General Manager på Burgasm - Born Hungry, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Hei Sophia. Takker for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding. Kjøttet vi bruker er det samme som vi har brukt helt siden oppstart, men det skal ikke smuldre i burgerbrødet. Når det gjelder dressingene så lager vi de fortsatt selv, men på grunn av Covid-19 får vi ikke lov å ha 6 forskjellige dressinger stående på bordet. Vi har ketchup og sennep på bordet hvor flaskene desinfiseres etter hver gjest. Vi serverer nå dressingene i skåler inntil videre på bestilling og tar betalt for det på lik linje med alle øvrige aktører, inkludert Gatsby. Noen tar seg langt mer betalt enn oss. Det er både en kostnad og ekstra arbeidsprosesser forbundet med dette. Vi håper du velger å bruke oss på nytt ved en annen anledning.

Anmeldt 17. juli 2020

Har vart der i dag. Kjøttet hadde vært alt for tørt og nesten bare smelta i munn. Har spist tidligere der og de hadde vært mye mye bedre.. det skjedde noe med kvalitet! Også dummeste ting for en katastrofalt framtid, man må betale for dressing !!! Hallo!!!
Også når man vasker bord, burde man tørke den i sted at gjester gjør det med egen genser.
Skuffende!

Takk, Q9568FKalexm
239janeirikf, Marketing på Burgasm - Born Hungry, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Hei Alex. Takker for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding. Kjøttet vi bruker er det samme som vi har brukt helt siden oppstart, men det skal ikke smuldre i burgerbrødet. Når det gjelder dressingene så lager vi de fortsatt selv, men på grunn av Covid-19 får vi ikke lov å ha 6 forskjellige dressinger stående på bordet. Vi har ketchup og sennep på bordet hvor flaskene desinfiseres etter hver gjest. Vi serverer nå dressingene i skåler inntil videre på bestilling og tar betalt for det på lik linje med alle øvrige aktører. Noen tar seg langt mer betalt enn oss. Det er både en kostnad og ekstra arbeidsprosesser forbundet med dette. Alle bord vaskes og desinfiseres mellom hver bordsetning, så hvis desinfeksjonsvæsken ikke hadde tørket har servitøren dessverre tildelt bordet et par minutter for tidlig til dere. Vi håper du velger å bruke oss på nytt ved en annen anledning.

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Av alle burgere jeg har spist i Bodø, er dette den værste. Bestilte den nye meksikanske burgeren.
1. Burgerkjøttet var i stykker, i 3 deler. Kjøttet var greit stekt, men smakte absolutt ingenting. Jeg gjentar, absolutt ingenting.
2. Alt av salsa og guacamole smakte heller ingenting. Kan sammenlignes med de first price boksene fra dagligvare - tror til og med de smaker mere enn det jeg fikk servert.
3. Chipsene var gode.
4. Servitørene var hyggelige, men så de aldri igjen etter de hadde servert maten.

Kort oppsummert fikk jeg absolutt ingen «burgasm» - takk for maten, men sees mest sannsynlig aldri igjen.

Takk, foodloverjamie
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 5 som valgte 5 ulike burgere.
Burgerne var fint stekt, men null og niks smak av kjøttet. God fries

Takk, jimwU3335KZ
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Ble mett. Burgerne skulle være medium stekt,og vi liker de gjerne medium minus. Noen hadde sendt inn burger som var for lite stekt imens vi ventet,så vi ble litt skuffet når våre var well done. Lite smak,mye salat. Prøvde to burgere. Dirty fries var gode og rings var crispy dog lite smak der å.

Takk, 695ulrikw

Reisende som så på Burgasm - Born Hungry, så også på

Har du vært i Burgasm - Born Hungry? Del dine erfaringer!