“Gøy, når du vil ha en annen restaurant opplevelse.”
Anmeldelse av Burgasm - Born Hungry

Burgasm - Born Hungry
Vurdert som nr. 7 av 90 Restauranter i Bodø
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Amerikansk diner konsept.
Burger og fries. Ikke en sinnsyk opplevelse, men maten smakte godt og burgeren var perfekt stekt.
Solid porsjon, og maten kom raskt på bordet.

1  Takk, 826renateb

Anmeldt 6. april 2022 via mobile enheter

Dette var en fantastisk burgeropplevelse, mange varianter å velge på, og burger er stekt som ønsket.
Mer enn nok mat, bestill chips kun om du er skikkelig sulten!
Stilig lokale, kult konsept og veldig bra betjening!
Anbefales!!

Dato for besøk: april 2022
2  Takk, D9901SOrichards
Anmeldt 17. mars 2022

Vi var en stor gjeng som besøkte restauranten. Vi hadde forhåndsbestilt, men fikk likevel ikke sitte samlet, da det var en travel dag med full restaurant, og vi nok var blant de siste som booket. Dette burde vært opplyst oss da vi bestilte.

Maten var god, men levde vel ikke helt opp til forventningene om en "burgasm". Én i følget fikk en burger med konsistens som en hockeypuck, mens vi andre generelt var fornøyde med våre. Burgerne er store, og porsjonene rause. Jeg hadde ønsket meg mer smak og karater i sauser og dressinger. For meg ble dette litt for tamt til å score full pott.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Snoopy7852
Anmeldt 14. januar 2022

Bodøs beste burgere!
God service og glimrende burgere, her blir du ikke skuffet!
Godt utvalg, her er burgere for enhver smak.

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, Reidar Otto J
Anmeldt 30. november 2021 via mobile enheter

Kjempegode burgere. Litt dumt at man ikke vet om det er ledige bord eller ikke, så vi bestilte take away. Da blir maten litt kald, når det er november i Bodø. Fortsatt sykt gode burgere, de ser ut som burgere i reklamer gjør og smaker sjukt nice!

Dato for besøk: november 2021
Takk, TravellingBamse

Reisende som så på Burgasm - Born Hungry, så også på

Har du vært i Burgasm - Born Hungry? Del dine erfaringer!