Trugeturer - Vinterdagstur i Bodø, Nord-Norge
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Nordland Turselskap på
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Vi fikk en flott tur med Ivar til Hamarøyskaftet. Barna på 11 og 12 fikk en opplevelse for livet, og en voksen med høyderespekt fikk flyttet grenser i spektakulære omgivelser med profesjonell og trygg guide.

Takk, L7096DHelisabethm
ivarsandland, Manager på Nordland Turselskap, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2020

takk for fine ord! dette klarte dere bra, både voksne og barn! det gjør inntrykk å høre barna si: `dette er den beste turen vi har vært med på!...` - det er kanskje den beste attesten vi kan få etter en tur på Hamarøyskaftet...

Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Flott klatretur på Hamarøyskaftet. Utsikt fra toppen i alle himmelretninger. Artig rappellering ned. Kan virkelig anbefale turen med Nordland Turselskap .

Takk, Liforse

takk selv for hyggelig turfølge Lisbeth, denne turen klarte dere med glans! du har helt rett; utsikten fra toppen er et 360 graders rundskue, kanskje den vakreste utsikten vi vet!

Anmeldt 8. juni 2020 via mobile enheter

Tusen takk for en flott klatretur til Hamarøyskaftet, fjellet som ser ubestigelig ut. Herlig luftig klatring og utsikt fra toppen i alle himmelretninger. Rappellering ned fra toppen var artig. Sikker og bestemt guiding av guide Ivar gjorde turen til en opplevelse.

Takk, Ingerkra
ivarsandland, Manager på Nordland Turselskap, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2020

Takk for fine ord Inger, det var fint å komme igang med slike turer igjen. Hamarøyskaftet ser ganske ubestigelig ut, men som du selv opplevde; det finnes en vei opp via relativt enkel klatring og gode hyller. Og utsikten er 360 grader. Og ja, rappellering ned er like morsom som klatringen opp.

Anmeldt 7. juni 2020

For den som liker litt flott landskap, en flott opplevelse med klatring og rappelering. Vi hadde 20 grader sol og en dreven og fantastisk. Mange små detaljer som en førstegangs klatrer på 70 drar god nytte av. Dettte er et godt eksempel på at alder er ingen hindring. Toppen gir fantastisk utsikt i alle retninger til og med Lofoten med Skrova, Stetind og mange andre fjellandskap

Takk, Turmagnet
ivarsandland, Manager på Nordland Turselskap, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2020

Takk for fine ord om vår favoritt-tur; Hamarøyskaftet. Den varierte utsikten - et 360 graders rundskue overrasker de fleste. Nei, alder er ingen hindring på denne turen, turvante folk som dere er nok for å være med. Takk for hyggelig turfølge!

Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Takk for en fantastisk flott klatre tur til Hamarøy skaftet. Uten klatre erfaring og med høydeskrekk var vi veldig spent! Vi ble trygt guidet opp og ned av Jonas og all høydeskrekk forsvant med denne utrolig flinke tur lederen.
Vi sees neste år!
Mvh
Ellen og Steinar

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Seaside4755
ivarsandland, Manager på Nordland Turselskap, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019

Takk for det! Vi sier som alltid; Hamarøyskaftet er vår enkleste og morsomste klatretur, kanskje også turen med den fineste utsikten. Et fint sted å utforske egen høydeskrekk og se om man ev er klar for Stetind i neste omgang.