Helt fantastisk tur i spennende grotte med veldig hyggelige, hjelpsomme og lærerike guider - Ivar og hjelperen Åsa. Uforglemmelig opplevelse, tusen takk.
Takk for det Line, alltid spennende å gå denne grotteturen - det er ikke en tur for nybegynnere, fint å ha litt turerfaring for denne grotteturen. Bare si fra neste gang dere er i Nord-Norge, så skal vi hjelpe dere med flere gode turtips!
Anbefaler Nordland Turselskap på det varmeste! Imøtekommende fra første telefonsamtale, gode svar på alle spørsmål og kjapp respons på alle Mail. Turen til Stetind ble en uforglemmelig opplevelse med fantastiske guider som fikk oss til å føle oss trygge og ivaretatt gjennom hele turen. Ikke minst er det imponerende hvordan de fikk turen til å la seg gjennomføre til tross for at værmeldingen ikke var helt på vår side og at vi kun hadde noen få dager i området. Vi gikk i bra vær og kom ned i god tid før regnet startet. Vi kommer uten tvil til å benytte oss av Nordland Turselskap på neste tur!
takk for det Camilla, vi gjør vårt beste for også å gi en god opplevelse før turen, stort sett klarer vi å gi god og kjapp respons. værmeldingen var ikke helt enkel disse dagene, men vi traff så godt vi kunne denne dagen!
Vi fikk en flott tur med Ivar til Hamarøyskaftet. Barna på 11 og 12 fikk en opplevelse for livet, og en voksen med høyderespekt fikk flyttet grenser i spektakulære omgivelser med profesjonell og trygg guide.
takk for fine ord! dette klarte dere bra, både voksne og barn! det gjør inntrykk å høre barna si: `dette er den beste turen vi har vært med på!...` - det er kanskje den beste attesten vi kan få etter en tur på Hamarøyskaftet...
Flott klatretur på Hamarøyskaftet. Utsikt fra toppen i alle himmelretninger. Artig rappellering ned. Kan virkelig anbefale turen med Nordland Turselskap .
takk selv for hyggelig turfølge Lisbeth, denne turen klarte dere med glans! du har helt rett; utsikten fra toppen er et 360 graders rundskue, kanskje den vakreste utsikten vi vet!
Tusen takk for en flott klatretur til Hamarøyskaftet, fjellet som ser ubestigelig ut. Herlig luftig klatring og utsikt fra toppen i alle himmelretninger. Rappellering ned fra toppen var artig. Sikker og bestemt guiding av guide Ivar gjorde turen til en opplevelse.
Takk for fine ord Inger, det var fint å komme igang med slike turer igjen. Hamarøyskaftet ser ganske ubestigelig ut, men som du selv opplevde; det finnes en vei opp via relativt enkel klatring og gode hyller. Og utsikten er 360 grader. Og ja, rappellering ned er like morsom som klatringen opp.
For den som liker litt flott landskap, en flott opplevelse med klatring og rappelering. Vi hadde 20 grader sol og en dreven og fantastisk. Mange små detaljer som en førstegangs klatrer på 70 drar god nytte av. Dettte er et godt eksempel på at alder er ingen hindring. Toppen gir fantastisk utsikt i alle retninger til og med Lofoten med Skrova, Stetind og mange andre fjellandskap
Takk for fine ord om vår favoritt-tur; Hamarøyskaftet. Den varierte utsikten - et 360 graders rundskue overrasker de fleste. Nei, alder er ingen hindring på denne turen, turvante folk som dere er nok for å være med. Takk for hyggelig turfølge!