Åpen i dag: 09:00 - 20:00
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Nordland Turselskap på
Anmeldt 3. juli 2023

Hele formålet med min tur var å få en guidet tur til Stetind og ikke noe alternativt opplegg hvis det ikke skulle la seg gjennomføre pga. vær etc.. Nordland Turselskap var svært åpne om at vanskelige snøforhold gjorde at de ikke hadde startet guiding selv om turen kunne bookes i deres kalender. De var også svært gode på tilbakemeldinger underveis om forholdene og ringte og informerte om dato for første guidet tur (jeg var i rimelig nærhet) og skaffet en turpartner så det ikke ble uoverkommelig dyrt. Veldig bra!
Guiden var meget erfaren, bestemt og trygg. Når været var helt fantastisk, med 20 grader og vindstille på toppen, så ble det en uforglemmelig tur.
Anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, 484um
ivarsandland, Manager på Nordland Turselskap, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2023

Takk for fine ord. Det er sånn vi ønsker å gjøre turer til Stetind; kun i OK vær. Vi gjør vårt beste for å tilpasse, svare raskt på henvendelser. Max flaks med været denne gang! Hamarøyskaftet neste sommer?

Anmeldt 3. juli 2023

Klatring på Hamarøyskaftet var for meg "trøstetur" sidan den planlagte og booka turen til Stetind vart avlyst på grunn av for mykje snø i innsteget.
Uansett var dei tilsette på kontoret og guide Fredrik både positive og hjelpsomme. Eg fekk svar på spørsmål og den informasjonen eg trengte.

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, Ann-Iren H

Takk Ann-Iren, Hamarøyskaftet er ingen dårlig `trøstetur` for Stetind - det skal du vite... Stetind står der neste sommer også, den får du med deg en annen gang...

Anmeldt 13. juni 2023

Grottetur.
Flott opplevelse i Vikgrotta. Guide hadde fin tilnærming til gruppa, gjorde passe ut av turen, gruppemedlemmene fikk kjent på trange passasjer, åling og kryping, store rom, foss inne i fjellet. Alle følte mestring og hadde ein god opplevelse. Sikkerheten føltes heile tida godt ivaretatt. Kunne ønska litt informasjon om geologien og tilblivelsen av grottene i området.

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, Jostein H
ivarsandland, Manager på Nordland Turselskap, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2023

Takk Jostein! Grottetur er veldig spennende og en fin aktivitet som er mulig hele året. Som du skjønte er Nordland det området i Norge som har de fleste grottene - man kan velge en grotte på ethvert nivå -

Anmeldt 28. mai 2023 via mobile enheter

Var på RIB båt tut til saltstraumen og på ørn-safari. Det var ganske ruskete vær, men fortsatt var det en helt kanon tur. Veldig flink båtfører som suste i 40knop.

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, 929asles
ivarsandland, Manager på Nordland Turselskap, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2023

Takk for det Asle - vi vet at vår partner Explore Salten alltid leverer gode opplevelser på RIB til Saltstraumen. Uansett veldig hyggelig å høre at dere hadde en fin tur selv i litt ruskete vær :)

Anmeldt 27. mars 2023

Hadde en helt fantastisk opplevelse sammen med 5 gode venner. Vi ble tatt godt i mot og fikk en grundig introduksjon til hundene og hvordan vi skulle styre sleden. Følte oss godt ivaretatt både med tanke på praktiks informasjon og trygghet. Guiden var en kjernekar og det var bare god stemning! Fantastisk å få styre sleden sjøl og ikke bare bli med som passasjer. Kjørte gjennom et helt nydelig landskap! Kommer gjerne tilbake!

Dato for opplevelse: mars 2023
Takk, robert k
ivarsandland, Manager på Nordland Turselskap, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2023

Tusen takk for det Robert! Klart man må få prøve å styre egen slede når man er på hundekjøring. Bare ta kontakt hvis dere trenger gode tips til opplevelser i Bodø og Nordland neste gang!