Fantastisk opplevelse

Super gøy tur! Fikk se mye spennende og lærerikt. Fantastisk opplevelse! Anbefaler på det... les mer

Anmeldt 5 dager siden
Erle S
10/10 would do it again!

Vi var på tur med Atle i mye vær - men snø, hagl og blåst. Det var kjempe artig! Vi fikk sett masse... les mer

Anmeldt 2. november 2024
Merian A

Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Å være midt i Saltstraumen var en rå opplevelse!
Vi hadde en kunnskapsrik, dyktig og god skipper i Esten som gav oss en flott og fartsfylt tur!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, N6115CAmariannej
Anmeldt 29. juni 2021

Tusen takk til Jonny og gjengen for at de var med på å gjøre vårt bryllup helt uforglemmelig. Ypperlig service fra første stund som ga både oss og våre gjester en rå opplevelse.
De har vært fleksible i planlegging og kommet med gode innspill hele veien.
De sørget for fantastisk koordinasjon med båter og sjøfly slik at prikken over i-en ble satt på vår store dag.
Anbefaler på det sterkeste!

Many thanks to Jonny and his crew for their role in making our wedding an unforgettable experience. Excelent service right from the get go, which has given both our guests and us an awesome time.
They’ve been flexible in the planning process and gave us good advice along the way.
They coordinated with boats and seaplane to top it all off!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, 958fredriko
Anmeldt 25. september 2020

En tur som virkelig er å anbefale for alle! Herlig sjåfør med full kontroll og god kunnskap! Storkoste meg på denne turen, og vil anbefale denne på det sterkeste til alle som skal til Bodø. Og da særlig med Explore Salten!

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, 00victoriak
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Super tur og super service.

Vi ankom bodø sent på tirsdag med lite planlegging. Sjekket på nett hva som fantes i området og rib tur så spennede ut. Sjekket booking og så at alt var fult de dagene vi var i området. Men sendte en mail på kontakt siden bare for å sjekke.
10 minutter senere ble vi oppringt av en trivelig kar som spurte når det passer for oss og at han skulle si fra så fort det ble ledig plass eller de satte opp en ekstra båt. Ja ja tenkte vi og så ikke for oss noe tur.

Men jaggu 2 timer senere ringte de tilbake og sa fra at nå var det satt opp en båt ekstra og booking var åpnet. Vi fortet oss inn og fikk booket alle 4 inn.

Selve turen startet i supert vær på bryggen der vi møtte et mannskap med godt humør som tok godt vare på alle sammen.

Startet med litt morsom kjøring og info om området rundt Bodø før vi fikk se havørn og havørn kyllinger som snart skulle forlate redet.

Så en flott morsom tur over sundet mot Saltstraumen hvor det kom info om alt fra spennede geologi og forsvarsanlegg og historie.

Så kom traff vi på 3 havørn som fløy sammen og kjempet i luften.

Rundt øyene og inn i Saltstraumen som er utrolig fascinerende og flott når du ser den fra båt midt ute i strømmen.

Her kom og båtfører med masse spennende informasjon og detaljer om strømmen og områder rundt.

Avsluttet turen med enda en runde forbi et flott havørn par som hekker utenfor byen.

Tusen takk for fantastisk opplevelse. Ungene ville ta en runde til 😁

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, 715nilsr
Anmeldt 23. juni 2020

Fantastisk tur i RIB til saltstraumen med forskjellige stopp for å se blant annet havørn. Interessant guiding fra Johnny. Morsom tur som anbefales

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, olek701