Fantastisk! Vi hadde ikke kjørt lenge før vi så første ørn. Og fikk se flere i løpet av turen. Og... les mer
Et spennende eventyr og opplevelse!!Hvis du ar i Bodø, må du ta denne turen! Du kan oppleve norsk... les mer
Veldig fin tur - vi var heldige med været i tillegg. Bra organisert, god standard på båter og flink guide/båtfører.
Vi var på en fantastisk fisketur, hvor manskappet laget en deilig fiskesuppe av fangsten. I tillegg så var det rikelig med drikke tilgjengelig og vi hadde en fantastisk guttetur på fiskebåten.
I tillegg så brukte de deler av fisken til mate ørner på en rib tur til saltstraumen.
Vi far 6 kompiser som hadde en fantastisk opplevelse med Explor salten. Kan anbefales på det varmeste
Kjempe morsom og bra tur med rib. Fikk også se ørn og Lundefugl på veien. Og ikke minst saltstraumens krefter. Gutta vet virkelig hva de driver med og gir fantastisk service. Må gjøre dette igjen
Den beste rib-turen jeg har vært på! Her leverte de varene! Vi opplevde den flotte Saltstraumen, og fikk sett flere havørn. Flott at de setter opp turene etter tidevannet.
Skipper var velinformert og fortalte om området og Straumen. Tydeligvis en fyr som liker det han gjør.
Her var det en rib- tur der man fikk litt fart, og ikke bare dupping i havnebassenget. Kjempegøy!
Å være midt i Saltstraumen var en rå opplevelse!
Vi hadde en kunnskapsrik, dyktig og god skipper i Esten som gav oss en flott og fartsfylt tur!
Tusen takk til Jonny og gjengen for at de var med på å gjøre vårt bryllup helt uforglemmelig. Ypperlig service fra første stund som ga både oss og våre gjester en rå opplevelse.
De har vært fleksible i planlegging og kommet med gode innspill hele veien.
De sørget for fantastisk koordinasjon med båter og sjøfly slik at prikken over i-en ble satt på vår store dag.
Anbefaler på det sterkeste!
Many thanks to Jonny and his crew for their role in making our wedding an unforgettable experience. Excelent service right from the get go, which has given both our guests and us an awesome time.
They’ve been flexible in the planning process and gave us good advice along the way.
They coordinated with boats and seaplane to top it all off!