Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig og uformelt sted.”
Anmeldelse av Larsen Mat & Vinbar

Larsen Mat & Vinbar
Vurdert som nr. 13 av 79 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 50 - USD 300
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Avslappende og hyggelig atmosfære. Hyggelig betjening som tør å komme med anbefalinger. God mat. Anbefaler flere småretter

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Sightsee17720135346
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 47 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Meget trivelig sted med rett atmosfære og veldig hyggelig betjening. Maten var meget god og anbefales. Skal hit neste gang også.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Torillian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Altså, hva skjedde i Bodø? Jeg gir sjelden full pott. Men dette er full pott. Dette er en perle av et sted! Fantastisk proff service, stilig interiør, rent og helt ok priser. Maten var jo helt hinsides god! Tartar av okse, gnocchi og burratasalat med jordbær - latterlig GODT! Deilig cava! Baren lagde til og med drinker på bestilling (amaretto sour - sykt god). Gode sofaer å sitte i. Nevnte jeg servicen? Upåklagelig! Verdt hver krone. Jeg sier det igjen; en PERLE.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021

Ble vårt valg når vi var en kjapp tur innom Bodø, det var ikke noen vi angrer på.
Bestilte meny og fikk mye forskjellig, fellesnevner for alt, det var bra.

Ble servert som deleretter og tror alle fat ble tømt:-). Mye forskjellig og nok mat, ingen var sultne når vi var i mål. Litt artig bordplassering med båser langs vinduene, resten av stedet mer bar preget.

Kompetent kelner som forklarte rundt mat og vin samt anbefalte litt forskjellig av sistnevnte.

Betalte ca. 3.500,.- for fire personer med mat og drikke. Klart godkjent prismessig.

Vi tar gjerne turen tilbake.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, LasseS_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021 via mobile enheter

Veldig bra spisested og veldig bra drikkested! Hit går vi når vi virkelig skal kose oss med det beste, men i litt uformelle omgivelser. Håper de fortsetter den gode kvaliteten!

Dato for besøk: desember 2020
1  Takk, ReiseALM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Larsen Mat & Vinbar, så også på

 

Har du vært i Larsen Mat & Vinbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.