Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trivelig plass å sitte, men”

Pangea Streetfood, Bar & Circus
Vurdert som nr. 6 av 74 Restauranter i Bodø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 52
Beskrivelse: PANGEA, STREETFOOD BAR & CIRCUS har beliggenhet midt i hjertet av Bodø sentrum. Vi har en leken og spennende meny som skiftes ofte, og Pangea har allerede en åpningsmeny komponert av kokker, cirkusartister, fra øverste hylle. Drikke- og spisemeny skal gå hånd i hånd, og vi vil ikke skuffe.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: PANGEA, STREETFOOD BAR & CIRCUS har beliggenhet midt i hjertet av Bodø sentrum. Vi har en leken og spennende meny som skiftes ofte, og Pangea har allerede en åpningsmeny komponert av kokker, cirkusartister, fra øverste hylle. Drikke- og spisemeny skal gå hånd i hånd, og vi vil ikke skuffe.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Trivelig plass å sitte, men maten var dyr og porsjonene bittesmå. Min og min mors mat ble servert på samme fat og jeg skjønte ikke at de to små bitene skulle være to porsjoner da de ikke så ut til å kunne være En hel rett engang.
Da jeg påpekte at vi hadde kjøpt to Pulled Pork Taco så pekte hun på de to bitene på min mors tallerken og sa det var to porsjoner. Da hun skjønte at mine to bestillinger var til to personer sa hun at hun kunne hente en til tallerkenen. Alle andre fikk egne fat.
Flokken gikk til BK etterpå for å kjøpe burgere og milkshake til barna og resten dro hjem for å lage middag selv. Veldig skuffet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 35annikenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 60 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler taco, quesedillas og churros. Maten var veldig god! Burritosen var ikke så veldig god, men resten av maten var knall. Betjeningen var kjempe hyggelig og behjelpelig. Fin atmosfære. Vi fikk en veldig god vin, men denne var ikke husets. Anbefales. Passer spesielt til lunsj, drink (cocktails m.m.) og middag.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 184sunnivas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2020 via mobile enheter

Hva venter man på et torg i Bodø? I hvertfall ikke noe nær den gastronomiske opplevelsen som her venter. Dette er tåredryppende godt. Wasabimajonesen, biffkjøtet, chillien, kortianderen og den pressede sitronskiven går opp i en høyere enhet bundet sammen av tacoshellet. Perfekt også med ekte Mexican lime drikke og Nordlandspils å skylle det hele ned med. Det ble en del taco på meg og jeg kommer tilbake.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, jantesays
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Koselig plass, godt plassert midt i byen. Hyggelig atmosfære og flotte ansatte. Variert meny til rimelige priser. Anbefales absolutt når du først er på besøk i Bodø! :)

Dato for besøk: februar 2020
Takk, klagerikke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2020

Perfekt, spiste noen retter fra mexico, og tok noen cocktails. Ypperlig! Kult sted og kul musikk! Anbefaler!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, idarh2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pangea Streetfood, Bar & Circus, så også på

 

Har du vært i Pangea Streetfood, Bar & Circus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din