Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wow”
Anmeldelse av Pangea Kitchen & Bar

Pangea Kitchen & Bar
Vurdert som nr. 1 av 80 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 9 - USD 56
Beskrivelse: PANGEA, STREETFOOD BAR & CIRCUS har beliggenhet midt i hjertet av Bodø sentrum. Vi har en leken og spennende meny som skiftes ofte, og Pangea har allerede en åpningsmeny komponert av kokker, cirkusartister, fra øverste hylle. Drikke- og spisemeny skal gå hånd i hånd, og vi vil ikke skuffe.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: PANGEA, STREETFOOD BAR & CIRCUS har beliggenhet midt i hjertet av Bodø sentrum. Vi har en leken og spennende meny som skiftes ofte, og Pangea har allerede en åpningsmeny komponert av kokker, cirkusartister, fra øverste hylle. Drikke- og spisemeny skal gå hånd i hånd, og vi vil ikke skuffe.
Anmeldt 18. august 2021

Vi hadde barnefri og ønsket å ta oss en lunsj/middag alene sammen. Vi hadde hørt mye bra om pangea men aldri spist der før så det måtte vi prøve. Ble møtt av en veldig hyggelig dame som fant oss et bord. De har APP-bestilling men damen kom til bordet å lurte på om vi ville bestille hos henne så vi gjorde det. Steam buns (hvis du liker litt smokey smak av maten så prøv dette) var nydelig. Fish tacos (OMG!!!) nydelig og Korean fried sandwich helt nydelig ❤️ Tok dessverre ingen bilde av maten fordi vi var så sultne men maten både så og smakte helt nydelig. Vinen var god. Vi koste oss masse, servicen var super! Vi kommer gjerne igjen

Dato for besøk: august 2021
4  Takk, Lolaa85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2832 av 105 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Vi spiste delingsmeny og prøvde alle ekstrarettene. Utrolig smaksrikt og variert. En slik plass finnes det ikke mange av. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2021
3  Takk, Pioneer278233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og service! Vi bestilte tasting meny og ba om vegetaralternativer. Vi fikk blant annet servert innbakt blomkål i bao buns og falafel i nanbrød - en eksplosjon av smaker! Pangea anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2021
4  Takk, odak2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Et urolig koselig sted, med ypperlig atmosfære og god service. Vi prøvde ulike retter og det var unike smaksopplevelser i dem alle. Fint sted for å sitte å prate mens man nyter deilige smaker fra ulike verdenshjørner. Hit drar vi gjerne igjen!

Dato for besøk: august 2021
3  Takk, Inga-Louise K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Kjempe god mat og service! En forbedring fra da det tidligere het paviljongen. Skal definitivt tilbake dit.

Dato for besøk: juli 2021
3  Takk, linncharlottej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pangea Kitchen & Bar, så også på

 

Har du vært i Pangea Kitchen & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.