“Bursdagsfeiring🙂”
Anmeldelse av Pangea Kitchen & Bar

Pangea Kitchen & Bar
Vurdert som nr. 1 av 78 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 5 - USD 54
Beskrivelse: PANGEA, STREETFOOD BAR & CIRCUS har beliggenhet midt i hjertet av Bodø sentrum. Vi har en leken og spennende meny som skiftes ofte, og Pangea har allerede en åpningsmeny komponert av kokker, cirkusartister, fra øverste hylle. Drikke- og spisemeny skal gå hånd i hånd, og vi vil ikke skuffe.
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Etter flere besøk tidligere med gode opplevelser på Pangea tenkte vi at nå går vi ut på torget i Bodø for å feire bursdag til vår yngste datter.
Bestillte bord til kl 17.00.
Vi valgte å bestille full pakke med sharing og for en opplevelse,servering fra øverste hylle ledsaget av en meget kunnskapsrik vert.
Starter med rekechips, chevise med pasjonsfrukt marinert kveite, chrispy taco med fritert sei, tataki av røkt mørbrad av ku,steambums med ribbe, fritert koreansk kylling .
Alle rettene ledsaget av nydelige smaker og sauser.
Avsluttes med dessert.
Kan anbefales på det sterkeste.
Terningkast 6.

6  Takk, arnekjelln

Anmeldt 29. juni 2022

Familiemiddag med 8 personer som ønsket å teste 6 retters med vinmeny. Maten var delikat og smakfull! Vil få benytte anledningen til å si at opplevelsen ble ultimat, mye på grunn av at maten ble akkompagnert av en deilig vinmeny bestående av naturvin som endret fullstendig smak ved retten den ble servert til. En glimrende servitør som gjorde stemningen magisk med gode historier. Pris på mat og vin var helt OK. God stemning og behagelig musikk.
ANBEFALES på det sterkeste!

6  Takk, 953terjek
Anmeldt 21. juni 2022 via mobile enheter

God service, god anbefaling på mat. Tok retten der ein fekk smake seg igjennom alt. Nydelegt🤩 Verdt turen innom her. Kjem gjerne igjen. Mange spennande smakar og retter!

5  Takk, judithbne
Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter

Fin beliggenhet på torget hvor du også kan sitte ute. Nydelig og spennende smaksopplevelser. Rene fine toaletter. Imponerende god service😊 Anbefales

5  Takk, Rita L
Anmeldt 17. juni 2022 via mobile enheter

Hyggjeleg betjening, fant bord som passa 5 kollegaer på jakt etter eit uformelt kveldsmåltid. Hyggjeleg betjening var behjelpeleg til stede med sine anbefalingar. Fire av oss valgte ein seksrettar bestående av ulike småretter. Svært smaktikt og spennande. Rettane kunne kanskje vore servert to og to av gangen. Det tok litt tid, men kvaliteten på smak og presentasjon var god. Vi endte mette og fornøgde.

4  Takk, KingKEB

Reisende som så på Pangea Kitchen & Bar, så også på

Har du vært i Pangea Kitchen & Bar? Del dine erfaringer!