“Uformelt og god mat”

Pangea Kitchen & Bar
Vurdert som nr. 1 av 78 Restauranter i Bodø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 54
Beskrivelse: PANGEA, STREETFOOD BAR & CIRCUS har beliggenhet midt i hjertet av Bodø sentrum. Vi har en leken og spennende meny som skiftes ofte, og Pangea har allerede en åpningsmeny komponert av kokker, cirkusartister, fra øverste hylle. Drikke- og spisemeny skal gå hånd i hånd, og vi vil ikke skuffe.
Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Uformelt og hyggelig sted. Plass til å sitte både inne og ute. Ufattelig god mat og atmosfære, kak virke anbefaler hvis man er ute etter mat med gode smaker og god variasjon i retter!

5  Takk, M4601AQemilyg

Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig fra start til slutt! Anbefales på det sterkeste. Hvitløksbrødet er det beste vi har smakt! Bestilte så 3 retter sharing menu + dessert. Crispy Fish Taco, steam buns pork, korean fried Chicken. Alt smakte fortreffelig og passelige porsjoner. Til dessert bestilte vi Tirsmisu og vanilje is med lakris og karamelisert hvit sjokolade- Servert i blomsterpotte. Helt fantastisk! Bodø by trenger Pangea! Anbefales!

7  Takk, 545lineh
Anmeldt 15. juli 2022

Vi var 4 stk som bestilte en 6-retters + dessert med tilhørende vinpakke. Maten var av meget høy kvalitet med spennende smaker. Naturvinene passet utmerket til maten og skapte en perfekt balanse. Desserten, en fantastisk Tiramisu, avsluttet et strålende måltid. Hele opplevelsen ble toppet av en utrolig oppmerksom «Hovmester/menyansvarlig» som fortalte litt om hver rett og vin! Anbefales på det sterkeste!

6  Takk, kjellreidars
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Et sted vi stadig kommer tilbake til, og likevel klarer de å begeistre oss hver gang!

Sist besøk kom vi uplanlagt, og det var helt full restaurant. Heldigvis var det akkurat noen som forlot så vi fikk et bord.

Stemningen i lokalet var på topp, maten var deilig og vinen passet perfekt til. Det er gøy at de alltid finner viner som overrasker.
Servicen er ujålete og nær. Innehaver Daniel er en utrolig kunnskapsrik vinkelner.

1130 kr per person for 6-retter med vinpakke syns vi var mye for pengene.

Det blir ikke lenge til neste besøk!

7  Takk, Mariannemor
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Etter å ha blitt anbefalt Pangea Kitchen & Bar av venner valgte vi å besøke restauranten i kveld, og FOR en opplevelse det ble!
En vennlig betjening ønsket oss velkommen og guidet oss gjennom menyen av seks alternative retter.

Vi valgte å gå for en tre-retters, og fikk dem servert med god veiledning om hva vi fikk på bordet.
Maten smakte utsøkt, og nydelig vin som passet perfekt til rettene ble servert med tydelig forklaring på hvorfor nettopp den og den vinen var valgt for at vi skulle få en best mulig opplevelse av den retten vi spiste.

Vårt treretters meny-valg ble disse:

Crispy Fish taco:
Grillet masa-lefse med crispy fisk. Syrnet rødkål. koriander-og jalapenõmayo

KOREAN FRIED CHICKEN!!!
Korean fried chicken i gochujang- glace
serveres med marinert kål & chilimajones

Steambuns
Lettrøyket svineribbe. glasert i hoisin-saus. Syrlig agurk
chilimayo & sprø svor.

Dessert var
Hjemmelaget vaniljeis med Lakrissaus og karamelisert hvit sjokolade + en matchende cognac til kaffen.

Dette ble, for oss en stor tilfredstillelse av et restaurantbesøk.
Vi gir Pangea Kitchen & Bar i Bodø våre beste anbefalinger og planlegger å komme igjen snart.

8  Takk, GJHellem

Reisende som så på Pangea Kitchen & Bar, så også på

Har du vært i Pangea Kitchen & Bar? Del dine erfaringer!