“En opplevelse”
Anmeldelse av Pangea Kitchen & Bar

Pangea Kitchen & Bar
Vurdert som nr. 1 av 91 Restauranter i Bodø
Beskrivelse: PANGEA, STREETFOOD BAR & CIRCUS har beliggenhet midt i hjertet av Bodø sentrum. Vi har en leken og spennende meny som skiftes ofte, og Pangea har allerede en åpningsmeny komponert av kokker, cirkusartister, fra øverste hylle. Drikke- og spisemeny skal gå hånd i hånd, og vi vil ikke skuffe.
Anmeldt 8. mars 2023

Veldig bra meny, vinpakke og ikke minst service. Sjelden en matrett gjør at hårene reiser seg, men tacoen med villreker var magisk.

Dato for besøk: mars 2023
6  Takk, bjynnar

Anmeldt 1. mars 2023 via mobile enheter

Fantastisk mat og vinopplevelse. Daniel serverte oss og hadde veldig bra kunnskap om rettene og vin. Så for hver rett fikk vi fortelling om vin og forklaring om maten vi ble servert

Dato for besøk: mars 2023
7  Takk, gjermundl2015
Anmeldt 30. oktober 2022 via mobile enheter

En helt fantastisk kveld med en ekstremt kunnskapsrik og servicevennlig servitør. Når da i tillegg maten var en eksplosjon av gode smaker ble opplevelsen av øverste klasse! Vi spiste 6-retter med vinpakke. Tusen takk for denne kvelden!

Dato for besøk: oktober 2022
8  Takk, MonicaGrimstad
Anmeldt 29. oktober 2022

Restauranten ble valgt etter at en i følget tidligere denne måneden hadde prøvd den usedvanlig fortreffelige pizzaen som står på menyen.
Ut fra at dette skulle være en helkveld falt valget denne gang på 6 retter med vinpakke.
Det startet med en appetizer, og etter dette kom rettene i kordinert rekkefølge hvor de enkelte rettene overgikk hverandre, og ble avsluttet med en himmelsk koreans kyllingrett.
De økologiske vinene var eksemplarisk, og meget godt balansert i forhold til de ulike rettene.
Servicen var upåklagelig hvor kunnskapen om de ulike vinene var på Michelinnivå!!!
Aldri tidligere har 3 timer gått så raskt.
Det er ikke noe tvil om hvor noen i følget skal dra neste gang vi skal ut på en bedre middag i Bodø!!👍👍👍👍👍

Dato for besøk: oktober 2022
10  Takk, mortensJ1829QP
Anmeldt 25. oktober 2022

Var helt tilfeldig at vi endte opp her i forbindelse med et møte. Vi ble anbefalt smaksmenyen, og gikk for den. Spennede smaker, anderledes fremstilling, men det gjorde opplevelsen helt super! Gode vinanbefalinger, og definitivt på lista neste gang jeg besøker Bodø.

Dato for besøk: juni 2022
8  Takk, kamillooo89

Reisende som så på Pangea Kitchen & Bar, så også på

Har du vært i Pangea Kitchen & Bar? Del dine erfaringer!