“Anderledes med mange spennende smaker. Verdt pengene. ”
Anmeldelse av Pangea Kitchen & Bar

Pangea Kitchen & Bar
Vurdert som nr. 2 av 92 Restauranter i Bodø
Beskrivelse: PANGEA, STREETFOOD BAR & CIRCUS har beliggenhet midt i hjertet av Bodø sentrum. Vi har en leken og spennende meny som skiftes ofte, og Pangea har allerede en åpningsmeny komponert av kokker, cirkusartister, fra øverste hylle. Drikke- og spisemeny skal gå hånd i hånd, og vi vil ikke skuffe.
Anmeldt 4 uker siden via mobile enheter

Spiste 7 rettern. Masse gode spennende og forskjellige smaker. Servitørene var flinke til å presentere forskjellige rettene. Valgfri dessert til slutt var prikken over i en.

Dato for besøk: september 2024
1  Takk, Yngve E

Anmeldt 4. september 2024

Fantastisk god mat! De var veldig imøtekommende. Vi vil anbefale korean fried chicken. Flotte ansatte, hyggelig og hjelpsom.

Dato for besøk: september 2024
1  Takk, Brita Birte B
Anmeldt 25. august 2024

Veldig hyggelig stemning og meget god service. Vi hadde en fantastisk fin kveld og maten var nydelig. Vi var 3 personer som delte 2 forretter; hvitløksbrød med aioli og hummuns ... en velsmakende start. Deretter gikk vi for en 4-retters med tilhørende vinpakke. Spennende smaker, gode sammensetninger og godt tilpassede viner. Måltidet ble avsluttet med en liten overraskelse fra vår servitør - en egenprodusert plommevin. Tuuuuusen takk for en kjempefin kveld.

2  Takk, Kathrine Aas M
Anmeldt 15. august 2024

Fantastisk service! Veldig god mat, spesielt «Corean chicken» og desserten popcorn. Godt utvalg av øl og spesial «Onkel S» anbefales. Vi var litt rotete med antall gjester pga ulike uoppståtte ting, men godeste Simen var løsningsorientert og fikk fram en hjemmekoselig stemning. Han og servitøren gjorde kvelden helt UNIK. Anbefales på det sterkeste!

2  Takk, Lars B
Anmeldt 8. august 2024 via mobile enheter

Wow. For en god matopplevelse dette var. Hadde vi ikke vært så mette etter "kun" fire retter hadde vi glatt gått for 7. Fish Taco var først ut. Sinnsykt godt med den vinen som fulgte med maten. Etter dette var vi bare i gledessjokk over restauranten som vi faktisk ble anbefalt.

Vi hadde ikke booket bord og fikk først beskjed om at de dessverre var fullbooket den kvelden. Lykkeligvis hadde de et "hemmelig" bord til oss. Lykke!

Vi sier bare; kom til Bergen. Please. Værsåsnill. Bergensere fortjener god mat!!

2  Takk, Kjerstin H

Reisende som så på Pangea Kitchen & Bar, så også på

Har du vært i Pangea Kitchen & Bar? Del dine erfaringer!