Dyktig guide og gode elsykler. Fin og variert løype. Både strålende utsikt og morsomme utfordringer.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Topptur med sykkel. Perfekt måte å oppleve Bodø by og natur på engang. Ypperlig service og trivelig guide. Veldig bra sykler og utstyr.
Takk for hyggelig tilbakemelding! Kjekt med Bodømarka i sykkelavstand fra sentrum :-)
Dette var en herlig sykkelopplevelse sammen med gode venner. Vår dyktige guide hadde med alt vi trengte av utstyr, ga gode tips både før og undervis på turen, og gav gruppen vår akkurat passe utfordringer til at vi alle fikk en fantastisk opplevelse. Dette kan virkelig anbefales.
Veldig bra det falt i smak. Da tar vi det vel ett hakk opp og sykler "Crazy Moose " neste gang? Takk for turen!
Bli imponert og få et rush utav Bodø. Alt var ordna og i tipp topp stand, Ola (guiden) tok oss med på en magisk tur. Fart og spenning, kunnskap og latter, ja dette imponerte meg stort. Eneste vi angret på er at vi ikke hadde booket dagstur med guide og råe sykla. Tusen takk Ola for opplevelsen du gav oss i vårt første møte med Bodø, du «wow’et» oss.
Det var kjempeartig å ha dere med og å se at det falt i smak - neste gang blir det heldags i fjellet skjønner jeg :-)
En uventa fantastisk opplevelse med Ole som guide. 2 timer med adrenalinfylt sykling på grus, skogsti og asfalt. Et fantastisk vær gjorde opplevelsen komplett.
Det var meget hyggelige å ha dere med på tur, like før dere var utsjekket som stisyklister :-)
Leide to elsykler og syklet opp til Keiservarden! Anbefales.
Meget bra sykler an høy kvalitet, oppfølging på epost i forkant var utmerket. Skal dere leie sykler i Bodø så er dette stedet å bruke 😀
Takk for god tilbakemelding. Og velkommen tilbake ved neste anledning 😀