“Uten tvil beste sushien i”
Anmeldelse av Tiger Sushi Bar Bodø

Tiger Sushi Bar Bodø
Vurdert som nr. 20 av 80 Restauranter i Bodø
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Uten tvil beste sushien i Bodø. Servicen og maten er utmerket. 199kr for buffet er verd pengene.

2  Takk, 920magnust

Anmeldt 19. juni 2020 via mobile enheter

Fine priser Buffet menes da 20biter forskjellig kr 199,-. Vennlig staff rent å pent. God plass og fin uoversiktlig meny

Takk, 792kennethj
Anmeldt 10. mai 2020 via mobile enheter

Sushi meny som var nydelig! Levering etter 15 min. Delikat laget. Rimelig og veldig god sushi, anbefales!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, s0njaelisabethe
Anmeldt 6. mars 2020

Spiste Sushi buffet til lunsj, med arbeidskolleger. God service, og god sushi. Lokalene helt ordinere

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Freddy O
Anmeldt 15. februar 2020

Nydelig mat og kjempegod service. Dette kan fort bli vår nye standplass! Innholdsrik buffet og gode priser.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Hamran_OS

Reisende som så på Tiger Sushi Bar Bodø, så også på

Har du vært i Tiger Sushi Bar Bodø? Del dine erfaringer!