Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 156
Vis tilbud
Booking.com
USD 168
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 168
USD 139
Vis tilbud
Hotels.com
PricelineUSD 168
eDreamsUSD 168
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (664)
Filtrer anmeldelser
664 resultater
Vurdering fra reisende
331
237
77
14
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
331
237
77
14
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 664 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Kom hit etter mange timers kjøring, flotte rom og bad, hyggelig bevertning og grei beliggenhet midt i byen. God frokost med greit utvalg av det meste. Nærme shoppingsenter og Peppes pizza. Ryddig og rent.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Helene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristina Olsen, Owner på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Helene, tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på!
Håper vi får gleden av å ønske dere varmt velkommen tilbake :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vennlig velkomst når du kommer. Litt trange rom til 3 men rent og pent. Ny oppusset med verdens beste dusj. Hyggelig med kveldsmat inkludert som gjør at en ikke trenger å gå ut for å spise. God frokost. Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, TineH71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristina Olsen, Owner på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Tine, tusen takk for din fine tilbakemelding :-) Håper vi ser dere hos oss igjen ved en senere anlending,
dere er varmt velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Vil du høre på naboen dusje, vannrør gjennomg taket i rommet som buldrer når naboen tapper vann og et rom uten en stol til skrivebordet, er dette perfekte sted for deg. Det er så mange andre hotell i byen å velge blant!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, andreasn736
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristina Olsen, Owner på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2020

Hei Andreas, Jeg beklager at du ikke var helt fornøyd med oppholdet ditt, sånn ønsker vi ikke at våre gjester skal ha det. Jeg takker for at du tok deg tid til å gjøre oss oppmerksom på dette, vi tar din tilbakemelding på det største alvor.
Jeg håper du vil besøke oss snart igjen, du er varmt velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

God beliggenhet midt i sentrum og alltid hyggelig service i resepsjonen. God str på rom og selv om de ikke er helt nyoppusset, så er det god atmosfære.

Fint om romnr kan klistres ved siden av etg i heisen da det ikke er like logisk med litt have etg.

Maten er helt ok, litt under det jeg forventer hos Clarion. Korona frokosten var meget begrenset, ikke noe grønt å få tak i. Og savner en ordentlig cappuccino, ikke å oppdrive verken i restaurant, bar eller resepsjonen. Har spist kveldsmat her når jeg har vært alene, men ikke deg helt store. Anbefaler heller Bjørk i 2. etg på Glasshuset.

Dato for oppholdet: mai 2020
1  Takk, Millyen1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristina Olsen, Owner på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2020

Hei!
så hyggelig at du framhever servicen fra resepsjonen! Det skal jeg med glede og stolthet videreformidle til dem. Jeg er veldig takknemmelig for at du gjør oss oppmerksom om at vi har et forbedringspotensiale i resturanten, det skal vi umiddelbart ta tak i. Håper vi ser deg på besøk hos oss igjen, du er varmt valkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020

Hadde forhåndsbestilt dobbeltrom, som vi valgte å oppgradere til Deluxe. Vi la inn noen ønsker for rom type og fasiliteter. Fikk en hyggelig mail fra resepsjonen på hotellet, hvor de anbefalte Deluxe rom. Vi slo til på dette, og forventet oss større rom med badekar, kaffemaskin m.m.
Det rommet vi først fikk tildelt, sto ikke på noe vis til beskrivelsen av Deluxe, eller våre forventninger. Fikk da bytte rom, etter dialog med en kjempehyggelig og service innstilt jente i resepsjonen. Jeg skal ikke være kravstor, men legger i begrepet Deluxerom, at rommet inneholder noe mer enn et standard dobbeltrom.
Lørdag fikk vi god og variert frokost. Hotellet tilbyr mye forskjellig selv om de ike kan ha buffé. Her er egg og bacon, yougherter, kjøleskapgrøt, alt i smarte engangspakker. Et stort minus var manglende renhold på rommet. Vi hang ut lapp på døra at vi ønsket renhold, men ingenting skjedde. Seint på kvelden måtte vi ringe resepsjonen for å få håndklær. Ellers er hotellet for øvrig rent og pent, med mange fine fellesområder. Alt i alt, ikke et helt vellykket opphold.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Havfruen76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kristinao149, Front Office Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2020

Hei, og takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på!
Grunnet Covid-19 har vi per nå gått bort fra rengjøring av boende rom, for å minske
kontakt mest mulig, dette kunne selvsagt vært formidlet bedre til dere ved insjekk! :-)
Jeg er veldig glad for å høre at resepsjonen leverte en god service, og vil meg glede og stolthet videreformidle det til gjengen :-)

Vi håper vi får muligheten til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning!

Vennlig hilsen
Kristina, resepsjonsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser