Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 166
Vis tilbud
Booking.com
USD 166
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 162
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Hotels.comUSD 166
FindHotelUSD 166
ZenHotels.comUSD 170
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (677)
Filtrer anmeldelser
677 resultater
Vurdering fra reisende
340
239
78
15
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
340
239
78
15
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 677 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi var for første gang i Bodø og hadde late arrival, og ble møtt med et klingende «Hei e det ho G?» når vi kom inn døra, som om vi var gamle venner som kom på besøk. Følte oss hjemme med en gang.
Gode senger, komfortabelt rom, hyggelig og varm betjening og god frokost. Bor her gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, GMFH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020

Hei GMFH, så hyggelig å høre at dere hadde det fint hos oss! Vi håper å se dere på besøk snart igjen, dere er hjertelig velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

lå 2 dager ved dette hotellet,det startet ikke så bra da vi ble stående i 45 min i kø for å sjekke inn,da resepsjonisten var opptatt med en fam som var blitt dobbelt booket,så istedet for å hente hjelp,så sto vi der da.Rommet var helt greit,mens kveldmaten var noe av det dårligste,totalt smakløs kylling gryte,frokosten var også av den smakløse typen,spurte neste dag ang kveldsmat,og da de sa det var kalkun gryte,droppet vi både kveldsmat og frokost,det som var bra var at det var muligheter for å parkere på privat parkering inne på hotellet,men finner nok et annet hotell neste gang

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, 644anita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei 644anita, tusen takk for at du gir oss tilbakemelding på dette. Jeg beklager virkelig at oppholdet ikke sto til forventingene, og jeg tar din tilbakemelding på det største alvor. maten skal selvfølgelig smake, og du skal slippe å stå 45 min i kø for å sjekke inn. Jeg bekalger virkelig dette, og håper inderlig dere vil gi oss en sjanse til.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Kom hit etter mange timers kjøring, flotte rom og bad, hyggelig bevertning og grei beliggenhet midt i byen. God frokost med greit utvalg av det meste. Nærme shoppingsenter og Peppes pizza. Ryddig og rent.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Helene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristina Olsen, Owner på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Helene, tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på!
Håper vi får gleden av å ønske dere varmt velkommen tilbake :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vennlig velkomst når du kommer. Litt trange rom til 3 men rent og pent. Ny oppusset med verdens beste dusj. Hyggelig med kveldsmat inkludert som gjør at en ikke trenger å gå ut for å spise. God frokost. Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, TineH71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristina Olsen, Owner på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Tine, tusen takk for din fine tilbakemelding :-) Håper vi ser dere hos oss igjen ved en senere anlending,
dere er varmt velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Vil du høre på naboen dusje, vannrør gjennomg taket i rommet som buldrer når naboen tapper vann og et rom uten en stol til skrivebordet, er dette perfekte sted for deg. Det er så mange andre hotell i byen å velge blant!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, andreasn736
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristina Olsen, Owner på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2020

Hei Andreas, Jeg beklager at du ikke var helt fornøyd med oppholdet ditt, sånn ønsker vi ikke at våre gjester skal ha det. Jeg takker for at du tok deg tid til å gjøre oss oppmerksom på dette, vi tar din tilbakemelding på det største alvor.
Jeg håper du vil besøke oss snart igjen, du er varmt velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser