Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 144
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 145
Vis tilbud
Trip.com
USD 141
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Hotels.comUSD 145
TravelocityUSD 145
FindHotelUSD 145
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (705)
Filtrer anmeldelser
705 resultater
Vurdering fra reisende
361
244
79
16
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
361
244
79
16
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 705 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Hadde en fantastisk opplevesle da jeg og min datter overnattet på grand hotel i Bodø. De ansatte strak seg langt for å gjøre vårt opphold fint og minnerikt. Min datter har allergier som gjør at frokost ikke alltid er like enklet på reise, her ordnet de egen frokost til henne som va tryg for henne å spise. Overnattingen var i anleding min datters bursdag og de ansatte hadde ordnet ekstra for henne med ballonger, frukt og popcorn på rommet. Alt i alt en fantastisk services og et hotell å absolutt anbefale.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mariabJ3971MV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2021

Hei, tusen takk for en superfin tilbakemelding! Bare hyggelig at vi kunne gjøre noe ekstra for barna, og spesiellt når det er bursdag inni bildet, da må det feires! Håper dere besøker oss snart igjen, dere er varmt velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Anbefales på det BESTE!!!! Fikk et sykt fint romresepsjonisten ved ankomst tok oss godt imot!!! Kveldsmaten smakte nydelig og var også inkludert i oppholdet Atmosfæren på hotellet var ubeskrivelig fin

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 45liliant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2021

Kjære 45liliant, tusen hjertelig takk for en fantastisk tilbakemelding! Så utrolig hyggelig at du hadde en fin opplevelse hos oss:-) Jeg håper vi ser deg snart på besøk igjen, du er varmt velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2021

Fint, sjarmerande hotell med historie, gode fellesareal og eit godt rom mot stille gate, fint for 4 nettars opphald, sjølv med regn. To stolar og god plass og lys til å lese; bl.a. interessante "Byen og hotellet. Grand hotel 1830 -1997".
God dusj. Svt 1 og 2 er bra, men internett fungerar ikkje — til tider — eller svært dårleg. (''Hmm. Vi har problem med å finne nettstaden'', etter 10 sekunds inaktivitet)
Vasskokar — ikkje kaffetraktar/kaffemaskin som opplyst.
Ikkje kaffe, reingjering, nye håndkle eller t.papir utan å be om det i resepsjonen. Koronatiltak kan hende, men på fire dagar...?
Svært mjuke madrasser.
OK med kveldsmat — når den fell i smak. Dyrt når den ikkje gjer og på fire kveldar savnar ein å gå ut og ete også, sjølvsagt

Romtips: Utsyn mot etter kvart frustrert mann – pakka om bilen sju gonger — mest som Smil til det skjulte kamera (1967 - 1969) Ep. 4; flyttebyrået.
Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, ArneAslakson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Hei, tusen takk for din tilbakemelding. Vi har hatt noen utfordringer med det trådløse nettet, dette er under arbeid og problemet blir forhåpentlig løst ganske snart. Det var synd at kveldsmaten ikke falt i smak noen av dagene, dette er et måltid vi byr på så menyen her er satt på forhånd. Uansett, vi håper dere vil besøke oss igjen, dere er varmt velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Mine gutter (på 12 og 14) og jeg overnattet i forbindelse med innstilt fly. Veldig hyggelig og hjelpsom betjening med tanke på booking, innsjekk og andre spørsmål vi hadde. Rene og romslige rom. Perfekt beliggenhet. Romslig frokostsal og god frokost.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, gfevang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2021

Tusen takk for en flott tilbakemelding, så hyggelig! Håper dere kom dere vel videre, tross tåke-kansellert fly. Jeg håper dere vil besøke oss igjen, dere er varmt velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Favoritthotell, gammelt og erverdig
Har vært her ifm jobbreiser, denne gang 2 netter ifm ferie. Alt er topp, skiller seg ut med romslige og hyggelige felles- og oppholdsområder (som blir benyttet). Bidrar til god atmosfære. Trivelig spisesal og praktisk med fika + kveldsmat.
Stort rom med fint bad, deilige senger og to gode lenestoler.
Topp beliggenhet

Romtips: Måtte ordne parkering selv, men mange p-hus i nærheten. Få plasser i hotellets garasje
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Dreamer62072527115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2021

Hei, og tusen takk for en superhyggelig tilbakemelding! Så hyggelig at du bruker hotellet både til jobb og ferie, det setter vi pris på. Vi gleder oss til å ønske deg varmt velkommen tilbake igjen :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser