Jan M H
Bærum, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 13. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Unni Olsen, General ManagerClarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. juli 2022
Jan, tusen takk for så utrolig fin tilbakemelding - det setter vi stor pris på! :-) Vi er så glade for å høre
at begge dine nylige opphold ble bra, og at servicen fra våre flotte kolleger var top notch!
Håper vi får gleden av å ønske deg varmt velkommen tilbake! :-)
0.7 km fra Clarion Collection Hotel Grand Bodø
Kjæledyr tillatt
Se flere hoteller i Bodø
2025 av 753 anmeldelser
Anmeldt 17. juni 2022 via mobile enheter

Mitt favoritthotel i byen, har brukt dette i bortimot 10 år opptil flere ganger i året. Kun opphold av privatreiser enten alene eller med familie.

Verdens mest trivelige, hjelpsomme og blide betjening og har allid fått gode rom. God frokost og suverent med kveldsbufe, alltid god mat.

Beliggenheten midt i sentrum er helt perfekt.

Kan sterkt anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, vegardf126
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2022

Vegard, wow! Tusen takk for så utrolig fin tilbakemelding - Så heldige vi er som har fått lov til å ha deg som gjest i 10 år, det er ikke en selvfølge! Vi skal gjøre vårt aller beste for at du skal trives hos oss, også de 10 neste :-) Vi gleder oss til å ønske deg varmt velkommen tilbake! <3

Anmeldt 3. juni 2022 via mobile enheter

Flott hotell med sentral beliggenhet rett ved Storgata. Store fine rom. Hyggelig betjening . Negativt at kun serveres til kl. 20:00. Bra frokost, første hotell som kan steke bacon! Skal du til 3. Etasje husk å ta heisen til 4. et. Skjønn det den som vil. Greie parkeringsmuligheter rundt hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2022
1  Takk, Ropie
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2022

Hei Ropie, tusen takk for en fin tilbakemelding! Bra du liker baconet stekt på samme måte som vi :-) Vi er enig om at logikken på etasjevelgeren i heisen er en smule rar, men sånn er det når det ettermonteres heis i iet historisk bygg som i tillegg ligger i nedoverbakke. Da blir det noen halv-etasjer her og der som gjør at vi må programere heisen litt rart... Håper vi ser deg på besøk snart igjen, du er varmt velkommen!

Anmeldt 20. mai 2022

Sentral beliggenhet. Kort vei til det meste.
Hyggelig betjening. Standard rom med god seng. Veldig fornøyd med oppholdet. Fika og kveldsmat inkludert i tillegg til frokost. Anbefales.
Kommer gjerne igjen😊

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, 116livt
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2022

Hei 116livt, tusen hjertelig takk for en superfin tilbakemelding! Det gleder våre hjerter, og vi håper at vi ser deg snart på besøk hos oss igjen. Tusen takk og hjertelig velkommen!

Anmeldt 1. mai 2022

Hyggelig personal og god mat.. Satte veldig pris på kveldsmat og at man fikk et kakestykke og te/kaffe midt på dagen. Mulighet for parkering i kjelleren var flott. Kommer til å bo der igjen. Bonus at de har avtale med spa/treningssenter over gata. Kan trene gratis og ta seg et boblebad etterpå.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, RuneNordmark
Kristina Olsen, Guest Services / Front Office på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2022

Rune, wow! Tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Så utrolig godt å høre at du trives like mye hos oss, som vi gjør! Vi håper vi ser deg snart hos oss igjen, du er varmt velkommen! :-)

Anmeldt 18. januar 2022

Service langt over hva man kan forvente av betjeningen i resepsjonen. Store deluxrom og suiter. Badekar og badekåpe, med Rituals produkter på badet (shampoo/balsam/fuktighetskrem/håndsåpe) hvis man foretrekker den type luksus. Lun god personlig stemning i lobby og bar. Mest sentralt beliggende hotellet i hele byen.

Dato for oppholdet: januar 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, LindaSalte
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2022

Kjære LindaSalte, wow you made our day! Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, det varmer vår hjerter en kald januardag. Vi gleder oss til å ha deg på besøk igjen, du er så varmt velkommen!