Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Johan H
Narvik, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 29. feb. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2024
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Unni Olsen, General ManagerClarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. mars 2024
Hei 368johanh, tusen hjertelig takk for en fantastisk tilbakemelding! Spesiellt hyggelig at du roser våre flotte ansatte, det setter vi stor pris på. Det er virkelig fint å høre at du trives hos oss!
Vi er utrolig glade for at du bruker vårt hotell i jobb, og ønser deg varmt velkommen neste gang du sjekker inn!
Scandic Havet King Superior KS
0.6 km fra Clarion Collection Hotel Grand Bodø
Bar/lounge
Se flere hoteller i Bodø
Anmeldt 22. november 2023 via mobile enheter

Jeg reiser mye i jobb- og privat sammenheng. Ærverdige Grand er ikke det mest moderne hotellet, men i motsetning til de fleste andre hoteller har det sjel og særpreg. Maten er alltid god, og de ansatte har prestert 10/10 service hver eneste gang jeg har vært her. Jeg kan ikke anbefale dette stedet varmt nok, og i det jeg nå sitter i spisesalen klar til å dra videre så ser jeg allerede frem til neste besøk.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, christophero880
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2023

Kjære christophero880, tusen millioner takk for en fantastisk tilbakemelding! Jeg blir så innmari glad for å høre at du trives hos oss, og ikke minst at du nevner servcien til våre ansatte. Tusen takk igjen, og gleder oss til du besøker oss neste gang:-) Du er varmt velkommen!

Anmeldt 30. oktober 2023

Har benyttet Grand hotel Bodø ganske flittig det siste året. Tilbudet med kveldsmat inkludert har lokket. Selv om det er varierende kvalitet på kveldsmaten her sammenlignet med andre hotel. Har kommet litt sent noen ganger, men tidsnok til å rekke maten. Sist uke sto det fiskegryte + aspargessuppe på menyen . Fiskegryta var som ei smakløs tomatsuppe nesten uten fisk. Aspargessuppa var ei blanding av salt og vann også uten smak. Lignende erfaring med suppe tidligere. I dag kom jeg ikke før 19:55, fikk så vidt forsynt meg litt før buffeten var rensket kl 20:00. På langt nær mett. Blir neppe mer besøk her. Hotellet forøvrig er ok

Dato for oppholdet: oktober 2023
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, sveinbrudesetht
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2023

Hei Sveinbrudesetht, jeg beklager virkelig at vår kveldsmat ikke falt i smak. Vår buffet som vi byr på står framme mellom 18:00 - 20:00 hvor vi da rydder den bort. Vi skal spørre våre gjester om de er forsynt før vi rydder, det har tydeligvis ikke blitt gjort her.
Jeg lover at vi ser på din tilbakemelding med det største alvor, sånn at vi kan forbedre oss. Jeg håper vi ser deg igjen, du er iallefall varmt velkommen om du tar sjangsen igjen.

Anmeldt 3. september 2023 via mobile enheter

Bra hotel i Bodø. Bruker å overnatte her. Store fine rom. Stille strøk. Frokosten er fin uten noe overflod. Varm kveldsmat inkludert, kan være litt ujevn. Sentralt beliggende. Prisnivået inkludert varmt måltid på kvelden er absolutt innafor

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, svot
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2023

Hei svot, tusen hjertelig takk for en flott tilbakemelding! Så hyggelig at du besøker oss igjen og igjen, og at du liker konseptet vårt. Jeg håper vi ser deg snart på besøk igjen,du er varmt velkommen!

Anmeldt 11. august 2023

Bodde hær under oppturfestivalen. Kjempefint hotell med nydelig mat. Veldig bra plassering og fint rom. Kjempegod service fra jentene i resepsjonen. Han som jobbet på dagtid var derimot mere ubehagelig og sa rare og upassende ting. Ble ukomfortabel rundt han. Ellers veldig fin atmosfære på hotellet når de andre var på jobb.

Dato for oppholdet: juli 2023
Reisetype: Reiste med venner
Takk, nathanaelandren
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2023

Hei, tusen takk for din tilbakemelding! Jeg beklager så inderlig at en av våre ansatte ble oppfattet ubehagelig og upassende, jeg kan love at vi tar dette på det største alvor. Veldig hyggelig at dere tross dette hadde en fint opphold hos oss, og vi håper vi får muligheten til å ønske dere hjertelig velkommen ved en senere anledning.

Anmeldt 21. juli 2023 via mobile enheter

Nydelig hotell svært sentralt beliggende i Bodø sentrum.
Imøtekommende og vennlig personale. God mat ved kveldsmåltidet og delikat rikholdig frokost.
Superior rom med luksusfølelse, komfortabel sittegruppe og gode senger.
Vi kommer tilbake, og anbefaler hotellet!

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Bente1959
Unni Olsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2023

Hei Bente1959, tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, you made our day! Så hyggeig å høre at dere trivdes hos oss, dere er varmt velkommen tilbake!