Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 111
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Hotels.com
getaroom.com
USD 117
USD 107
Vis tilbud
Booking.comUSD 112
Agoda.comUSD 112
ZenHotels.comUSD 117
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (687)
Filtrer anmeldelser
687 resultater
Vurdering fra reisende
199
294
120
46
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
199
294
120
46
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9398 av 687 anmeldelser
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

Kvalitet som forventet og frokosten var stor nok med passe utvalg. Personale veldig hyggelige og serviceinnstilt. Det var før søvnkvalitet men på grunn av mye arbeider i gatene med både bygging og mye snømåking var noen av rommene i lavere etasjer litt plaget av det. Oppussing på selve hotellet fra 0800 til 1800 ble opplyst men hørte ikke noe til det. Treningsstudio i samme bygg som hotellet var tilgjengelig og bra utstyrt. Anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 241erikw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roving674037, , på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2019

Hei 241erikw.

Tusen takk for en flott rating og tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du ble tatt godt vare på av våre ansatte og at frokosten falt i smak.
Hjertelig velkommen tilbake!

Vennlig hilsen,
Torbjørn
Front Office.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Vært her en natt, hotellet er som jeg forventer av radisson. Fine oppussede rom, gode senger, gode muligheter to airplay, screen to screen på tv-en. God størrelse på rommet. Frokosten har et godt utvalg, men kom tidlig for her holder ikke maten seg varm og bærer preg at den har stått noen timer ute når jeg ankommer kl 08:30. God beliggenhet, litt problematisk med bussholdeplasser da det bygges en del i sentrum og det er en del omkjøringer.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 340madelenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MariusM1684, Night shift supervisor på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019

Hei 340madelenj.

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. Så godt å høre at du likte våre nyoppussede rom, og at sengen falt i smak. Også bra at du likte frokosten. Om varmmaten skulle bære preg av å ha stått litt, så kan det alltid bestilles eget fra vår frokostmeny:) Som du sier er det litt kronglete trafikalt i sentrum for tiden, men vi håper det blir bra når de er ferdige. Hjertelig velkommen tilbake til oss!

mvh

Marius
Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2019

Bra hotell med god standard. Rommet var for kaldt, og spesielt var temperatur på badet alt for kav. Minus også for at det ikke tilbys tidligfrokost når man må reise før kl 7. Videre er det drøyt å ta kr 400 ekstra pr natt for å ha med en liten hund i bur.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, bjorne553
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roving674037, , på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2019

Hei bjorne553.

Tusen takk for en flott rating og tilbakemelding! Jeg må bare beklage at det ble tull med temperaturen på rommet ditt, vi har hatt noen små problemer på noen av rommene etter oppussing.

Det kan bestilles en tidligfrokost i resepsjonen om man skal dra tidlig, sålenge kjøkkenet fremdeles er åpent når det bestilles. Vi tilbyr også gratis frukt og sjokolade sammen med kaffe eller te i resepsjonen, om man drar før frokosten er åpen. Om du ikke fikk benyttet deg av noe av dette må jeg bare beklage.

Hjertelig velkommen tilbake!

Vennlig hilsen,
Torbjørn
Front Office.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

God seng, rent og ryddig, velfungerende betjening ved inn og utsjekk. Variert og god frokost, men jeg savnet kjeks eller knekkebrød til de gode ostene. Logistikken som vanlig ulogisk, men i små forhold går det fint.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roving674037, , på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Hei DagB45.

Tusen takk for en flott rating og tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du ble så fornøyd med ditt opphold hos oss.
Hjertelig velkommen tilbake!

Vennlig hilsen,
Torbjørn
Front Office.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Jeg besøkte hotellet ifbm vårt årlige fylkesårsmøter i Nordland Høyre. Hotellrommet jeg fikk var veldig fint og nyoppusset, hotellet bar bittelitt preg av slitasje, spesielt rundt heis og romnøkkelen hele tiden ble avmagnitisert.
Dette var veldig iriterende. Men de lovet bedring etter nyttår 2019.

Mat:
Frokosten var veldig bra, god utvalg med mulighet for å bestille omelett og andre godsaker, her er det ingen ting å klage på og de var raske med å hente smittende talerkner.

Hotellet ligger midt i sentrum med tilgang på uteliv og et mylder av restauranter.

Alt i alt et flott opphold og kan trygdet anbefale å overnatte her.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, thomaslH117QK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MariusM1684, Nightshift Supervisor på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Hei thomaslH117QK.

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. Så godt å høre at du likte de nyoppussede rommene våre, og at frokosten vår falt i smak. Dessverre er nøkkelkortene veldig ømfintlige for elektronikk, så de lader ut veldig lett i nærkontakt med telefoner og liknende. Veldig irriterende når det skjer ofte, men som du nevner får vi nytt system iløpet av desember måned. Da vil også korridorene rundt heisen få seg en oppløfting:)
Håper vi ser deg tilbake hos oss snart!

mvh

Marius
Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser