Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 116
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
Priceline
USD 116
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
Trip.com
USD 112
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
eDreamsUSD 116
FindHotelUSD 115
getaroom.comUSD 121
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (703)
Filtrer anmeldelser
703 resultater
Vurdering fra reisende
204
299
122
48
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
204
299
122
48
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 703 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020

Ble tatt imot av en fantastisk resepsjonist, og rommet var absolutt nydelig med utsikt ut over hele havnen og havet. Hadde premium rom, anbefales! Kaffemaskin og kjøleskap på rommet var kjekt. Litt ventetid på frokost pga korona tiltak.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, dnordh161706
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marius Mørkved, General Manager på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei dnordh161706,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. Utrolig godt å høre at du hadde et fint opphold, og at du likte rommet. Også spesielt hyggelig at du satte pris på våre medarbeidere i resepsjonen. Hjertelig velkommen tilbake til oss!

mvh

Marius
Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Vi ble fortalt at frokosten var til 11. Klokken halv 11 ble den stengt. Utrolig dårlig utvalg, og til tross for at jeg fortalte vi ikke fant ost, gjorde de ingenting for å fylle på. Andre ble tilbudt kaffe, men ikke oss. Greie rom, men ellers lite å skryte av. Kjøp heller frokost en annen plass.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ingvildlilleenge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MariusM1684, Night Shift Supervisor på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Hei ingvildlilleenge,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. Jeg beklager veldig at dere ble feilinformert om tidspunktet for frokosten, og spesielt behandlingen dere fikk under frokosten. SLik skal det på ingen måte være, og jeg skal videreformidle tilbakemeldingen til personalet i restauranten. Frokosten er jo noe begrenset i disse tider, men vi gjøre så godt i kan mtp utvalg innenfor de restriksjoner som myndighetene setter.

mvh

Marius
Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2020

Det skal sies at reisen ble gjennomført i Koronatiden, men sammenlignet med andre hoteller i samme situasjon, har hotellet valgt en gjennomgående dårlig service overfor sine gjester. Særlig gjelder dette frokostløsningen. Det er jo bare å håpe at hotellet oppleves bedre ved mer normale tilstander.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, sorensen2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wanderer61996258826, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2020

Kjære sorensen2020,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding på oppholdet ditt hos oss.

Jeg beklager at opplevelsen ikke har vært i nærheten av det vi ønsker å levere, korona eller ei. Vi ønsker at gjestene våre skal føle seg velkomne og ivaretatt under hele oppholdet, og dette er selvfølgelig noe vi jobber for å forbedre hele tiden.
Frokosten er langt under det produktet vi ønsker å levere, og langt under det vi vanligvis tilbyr våre gjester. Jeg tar tilbakemeldingen din med videre til både F&D-manager og direktør, slik at de kan se på andre løsninger for dette.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis vi kan være til ytterligere hjelp.

Håper vi kan ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning, og da med skikkelig hotellfrokost.

Mvh
Hilde
Front Office, Bodø

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2020

Dette var 4. gang jeg innlosjerte meg på Radisson Blu Hotel i Bodø, og renholdet har vært for dårlig hver eneste gang, særlig gulv har være skitne og rom med tepper er skitne,støvete,flekkete og fullt av hår fra tidligere gjester. Men også gardiner og møbler er ofte flekket og urene.Det blir ubehagelig når man må klage HVER gang man bor der, for man føler seg som en vanskelig gjest som aldri blir fornøyd og det er jeg jo ikke. Ellers så er de som jobber i resepsjonen meget hyggelige og hjelpsomme,og hotellet ligger veldig sentralt og nært alt du måtte ønske deg . Mange rom har også en flott utsikt og sist men ikke minst fantastisk gode senger som gir god nattesøvn !

Dato for oppholdet: mai 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, chrim74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wanderer61996258826, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2020

Kjære chrim74,

Tusen takk for at du tok deg tiden til å gi oss tilbakemelding på oppholdet ditt hos oss, det setter vi stor pris på.

Først og fremst vil jeg beklage at renholdet ikke har vært etter den standarden vi ønsker å ha hos oss. Dette tar jeg selvfølgelig videre til housekeeping, slik at de kan forbedre sine rutiner. Og du må for all del ikke være redd for å si ifra, vi setter pris på både ris og ros!

Veldig hyggelig å høre at du setter pris på resepsjonistene våre, og at du får sovet godt :)

Håper vi kan ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Mvh
Hilde Kristine
Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2020

Veldig hyggelig betjening og koselige rom. Veldig nær det meste av fasiliteter, båthavn osv. Mye flott natur å se på. Frokosten på hotellet var veldig enkelt i disse dager desverre. Men matpakkene var gode og ferske

Dato for oppholdet: april 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, kongen2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wanderer61996258826, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2020

Kjære kongen2020,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding på oppholdet ditt hos oss!
Veldig hyggelig å se at du har hatt det fint hos oss, selv om frokosten ikke er helt "hotellfrokost".

Håper vi kan ønske deg velkommen tilbake til oss ved en annen anledning :)

Mvh
Hilde Kristine
Front Office, Radisson Blu Bodø

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser