Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 116
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
getaroom.comUSD 121
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (703)
Filtrer anmeldelser
703 resultater
Vurdering fra reisende
204
299
122
48
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
204
299
122
48
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3540 av 703 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger utmerket til i Bodø, det har skybar som totalt sett har den beste utsikt i byen! Rommene er bra, det er rent. Så hvorfor en ener i vurderingen?
Dårlig service, nærmest uforskammede svar på våre kommentarer til resepsjonspersonalet, manglende kunnskap til samme personale.
Det er 2 heiser i hotellet. Kanskje i utg punktet litt lite til 12 etasjer når samme heiser benyttes til skybaren i 13 etg.
1 av heisene var ute ab drift fra onsdag kveld( v ca 930 tiden) og til søndag formiddag da v reiste.
Helt utrolig ar de skylder på dårlig flyforbindelse til Oslo for at en del som manglet ikke kunne bl sendt ??
Frokost salen var et katastrofe område:
Manglende rydding av bordene, betjeningen så ut til å mangle en ledelse som kunne fortelle hva som skulle gjøres. Mat manglet i bufferen, vann og juice likedan.
Og tidligere stenging av frokost enn det som var opplyst i resepsjonen!
Dette var virkelig dårlig
Dårlig ledelse fra toppen av var veldig tydelig.
Resepsjonen kom bare med fjollete unnskyldninger

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Tsr1507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Sentralt beliggende hotell med hjelpsomt og hyggelig personale. Hotellet har Premium room med vakker utsikt over byen, fjell og fjord. Hotellets rom var rent, pent oppusset og med god seng. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, ophushege
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Vil ikke anbefale dette hotellet til andre. Har i ettertid snakket med venner om vår opplevelse, og de har hatt samme opplevelsen. Styr unna! Book hos konkurrenten! Frekk betjening i resepsjonen som har en nedlatende holdning til nye gjester. Nei bruk et hotell der du er velkommen!

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 123456789MS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Et opphold som ventet. Meget hyggelig og behjelpelig resepsjonist. Enkle rom i standard størrelse med gode senger. Beliggenhet midt i Bodø sentrum, med gangavstand til det aller meste byen har å tilby. Grunnet avreise før frokost ble denne ikke testet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 820petters
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marius Mørkved, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei 820petters,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. Godt å høre at sengen falt i smak, og spesielt at du satte pris på våre medarbeidere i resepsjonen. Hjertelig velkommen tilbake til oss!

mvh

Marius
Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Ble tatt imot av en fantastisk resepsjonist, og rommet var absolutt nydelig med utsikt ut over hele havnen og havet. Hadde premium rom, anbefales! Kaffemaskin og kjøleskap på rommet var kjekt. Litt ventetid på frokost pga korona tiltak.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, dnordh161706
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marius Mørkved, General Manager på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei dnordh161706,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. Utrolig godt å høre at du hadde et fint opphold, og at du likte rommet. Også spesielt hyggelig at du satte pris på våre medarbeidere i resepsjonen. Hjertelig velkommen tilbake til oss!

mvh

Marius
Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser