Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 93
Vis tilbud
Booking.com
USD 93
Vis tilbud
Destinia.com
USD 87
Vis tilbud
Hotels.comUSD 93
PricelineUSD 93
ZenHotels.comUSD 94
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (745)
Filtrer anmeldelser
745 resultater
Vurdering fra reisende
225
310
126
50
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
225
310
126
50
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 745 anmeldelser
Anmeldt 19. august 2021

Flott hotell med veldig god service. Frokosten var veldig bra, men mye forvirring for mange gjester rundt dette med plasseringen av kaffekanner, hvordan få seg en kopp kaffe til frokosten.
Manglet parfymefrie såpe produkter på badet, samt en hylle i dusjen.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, pwogst354958
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2021

Overpriset. Frokost kommer i tilegg 200kr per person. 400kr for hund. Totalt 2000kr per natt, og vi hadde sen innsjekk og tilidlig utsjekk. Er ikke gjerrig, men opplever ikke dette hotell verdt noe. Frokost burde være med i en overnatting…

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, ltrooy773365
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2021

Alltid hyggelig på Radisson Blu i Bodø: et flott hotell som har fult med i tiden og fornyet seg til dagens krav! Har bodd er mange ganger før og vet at jeg kommer igjen!! Det er også meget god frokost i Bodø som er viktig når man skal virkelig kose seg!!

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, stig-yngve p
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius Mørkved, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2021

Hei Stig-Yngve,


Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. SÅ utrolig godt å høre at du liker deg hos oss, og at både hotellet og frokosten fortsatt faller i smak. Ser fram til å ønske deg velkommen tilbake neste gang:)

mvh

Marius
Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021

Utrolig lite standard dobbelt rom. Har du 2 kofferter så har du et problem. Jeg har aldri opplevd at et dobbelt rom er så lite som dette. Dette sto ikke til forventningene. Jeg velger et annet hotell neste gang jeg skal til Bodø

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, xjxmkp06y1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius Mørkved, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2021

Hei xjxmkp06y1,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. Så leit å høre at oppholdet ikke sto til forventningene. Det e noen av standard-rommene våre som er noe mindre enn resten, og jeg beklager for at du fikk ett av disse. Håper ellers oppholdet var fint.

mvh

Marius
Front office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021

Noe varme rom, ( varm dag i Bodø). God frokost, men savnet bacon. Mye trengsel ved serveringa når mange skulle forsyne seg samtidig. Noe støy fra utsiden på natta. Gode senger. Svært hyggelige ansatte i resepsjonen, som også hadde fin fokus på at også barne følte seg velkomne!

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 214marianne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius Mørkved, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Hei 214marianne,


Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. Dessverre så har jo ikke hotellet noen air condition, som betyr at de dagene væretgudene er med oss så kan det bli noe varmt på rommene. Beklager at dere ble plaget av dette. Godt å høre at frokosten falt i smak, tross noe trengsel (dessverre er ikke alle like flinke til å ta hensyn til avstand). Det kan bestilles ekstra bacon fra meny uten noe kostnad, men det burde dere selvfølgelig blitt gjort oppmerksom på. Ellers godt å høre at dere satte pris på våre medarbeidere, og at både dere og barna følte dere velkomne. Hjertelig velkommen tilbake til oss:)

mvh

Marius
Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser