Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 98
Vis tilbud
Booking.comUSD 99
Hotels.comUSD 98
PricelineUSD 99
Radissonhotels.comUSD 100
TripadvisorUSD 98
travelup.com
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (745)
Filtrer anmeldelser
745 resultater
Vurdering fra reisende
225
310
126
50
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
225
310
126
50
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 745 anmeldelser
Anmeldt 12. september 2021

Har ingenting og utsette på oppholdet egentlig. Men jeg likte ikke lukten av sengetøyet og puten og dyna. Luktet litt gammelt.
Selve dyne og pute bør vaskes eller byttes ut også. Det var liksom bare gammelt

Dato for oppholdet: september 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, cbergs387455
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius Mørkved, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2021

Hei cbergs387455,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. Så godt å høre at du hadde et fint opphold hos oss. Jeg noterer selvsagt tilbakemeldingen din på sengetøy og dyner/puter. Hjertelig velkommen tilbake til oss:)

mvh

Marius
Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2021

Dette er mitt tredje besøk på Raddison blu hotel Bodø. To ganger i jobb sammenheng en gang som partur/kjærestetur. Veldig fornøyd alle gangene. Bra plassering, god mat, trivelig personale, fine rom og gode senger. Anbefales !

Dato for oppholdet: september 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, miriamronning
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius Mørkved, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2021

Hei miriamronning,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. Så utrolig hyggelig å høre at du liker deg hos oss, og at både maten og rommene faller i smak. Også spesielt trivelig at du setter pris på våre medarbeidere. Ser fram til å ønske deg velkommen tilbake neste gang:)

mvh

Marius
Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2021

Flott hotell med veldig god service. Frokosten var veldig bra, men mye forvirring for mange gjester rundt dette med plasseringen av kaffekanner, hvordan få seg en kopp kaffe til frokosten.
Manglet parfymefrie såpe produkter på badet, samt en hylle i dusjen.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, pwogst354958
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2021

Overpriset. Frokost kommer i tilegg 200kr per person. 400kr for hund. Totalt 2000kr per natt, og vi hadde sen innsjekk og tilidlig utsjekk. Er ikke gjerrig, men opplever ikke dette hotell verdt noe. Frokost burde være med i en overnatting…

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, ltrooy773365
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2021

Alltid hyggelig på Radisson Blu i Bodø: et flott hotell som har fult med i tiden og fornyet seg til dagens krav! Har bodd er mange ganger før og vet at jeg kommer igjen!! Det er også meget god frokost i Bodø som er viktig når man skal virkelig kose seg!!

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, stig-yngve p
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius Mørkved, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2021

Hei Stig-Yngve,


Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. SÅ utrolig godt å høre at du liker deg hos oss, og at både hotellet og frokosten fortsatt faller i smak. Ser fram til å ønske deg velkommen tilbake neste gang:)

mvh

Marius
Front Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser