Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
Trip.com
USD 103
Vis tilbud
Hotels.com
Travelocity
ScandicHotels.comUSD 119
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (562)
Filtrer anmeldelser
562 resultater
Vurdering fra reisende
144
192
140
54
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
144
192
140
54
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 562 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Ok hotell, men slitent og årets dårligste koronafrokost! Hyggelig men uengasjert betjening - ok renhold. Lite å finne på utenfor hotellet og det meste stengte tidlig. Hotellet var lite behjelpelig med en matbit eller noe snack

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Hkon2n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake til oss. :)
Mvh, Virve Kristiansen, Front Office Manger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Etter noen netter her, må vi si oss godt fornøyd med både lokasjon, fasiliteter og betjening.
Flott og godt treningssenter funket også bra.
Gode soverom i rolige omgivelser, og en super frokost.
Ligger midt i Bodø sentrum, med gåavstand til det meste.
El bil lading rett over gaten i parkeringsanlegg.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Hei!
Tusen takk for din tilbakemelding.
Og takk for besøket!
Hjertelig velkommen tilbake til oss. :)
Mvh, Virve Kristiansen, Front Office Manger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 16. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Hotell fremstår fint ryddig og rent. Betalt parkering i kjeller eller på utside. Tilbyr rom med kjæledyr (hund) som er veldig bra tilrettelagt!

Vi forventet at frokosten var noe begrenset i omfang pga Covid-19, men ikke i den grad den faktisk var. Observerte kun 1 stk personal i frokostsal, dette opplagt for lite bemanning. I løpet av den tiden vi satt der (50 minutter) var det ingen rydding av bord. Som medførte at nye gjester selv måtte identifisere ledige bord og rydde unna. Utvalget av mat var i overkant begrenset og synes for lite og for redusert selv om en tar Covid-19 i betraktning. Eksempelvis klarte den ene ansatte ikke å ettefylle fruktbegre i kjøledisk før etter 50 minutter. Kaffemaskinen gikk tom og det tok tid før denne kom i gang igjen. Dette har opplagt noe med bemanning i frokostsal å gjøre. Det ser ut til at en i for stor grad har begrenset innholdet i frokosttilbudet under dekke av Covid-19. Her burde en ha sett på muligheten for å få med seg i tilbudet flere av de elementene som normalt er tilstede i en frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, THLYYN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Tusen takk for din tilbakemelding.
Vi tar tak i de punktene du beskriver og vil bruke disse i vårt videre kvalitetsikringsarbeid.
Hjertelig velkommen tilbake til oss.
Mvh, Virve Kristiansen, Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser