Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 121
Vis tilbud
Booking.com
USD 121
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 98
Vis tilbud
Hotels.comUSD 121
FindHotelUSD 121
PricelineUSD 121
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (562)
Filtrer anmeldelser
562 resultater
Vurdering fra reisende
144
192
140
54
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
144
192
140
54
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3035 av 562 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Dro til Bodø på sommerferie og overnattet i 4 netter på Scandic Bodø. Sentralt og greit hotell, bra frokost. Veldig dyr parkering i Bodø da hotellet ikke har egne parkeringsplasser. Vi bestilte 2 rom noen uker i forveien og fikk rommene ved siden av hverandre. Servicen var upåklagelig! Rommene kunne vært bedre rengjort, fant en brukt sokk under sengen som ikke tilhørte oss.... det var vel egentlig det eneste å klage på.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ferie-juli2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake til oss. :)
Mvh, Virve Kristiansen, Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Prisgunstig koselig hotell midt i Bodø sentrum.
God frokost og gode senger.
Men jeg må bare si at jeg savner mini-kjøleskapene. Håper Scandic kan vurdere å få dem tilbake igjen! Kjekt å sette inn hvis man har medisiner som må oppbevares kjølig, eller at man har mineralvann som man helst ønsker å nyte avkjølt.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, _seannn2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake til oss. :)
Mvh, Virve Kristiansen, Front Office Manger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig velkomst, men at dette hotellet tilbyr parkering bør fjernes. Det fantes et fåtall plasser under hotellet, men ingen dedikerte for hotellet. At endel av plassene i tillegg var okkupert av byggematerialer hjalp heller ikke. Men, vi løste det på den andre siden av gata. Kjempegod frokost, greit rom. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, mikkelbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake til oss. :)
Mvh, Virve Kristiansen, Front Office Manger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Ok hotell, men slitent og årets dårligste koronafrokost! Hyggelig men uengasjert betjening - ok renhold. Lite å finne på utenfor hotellet og det meste stengte tidlig. Hotellet var lite behjelpelig med en matbit eller noe snack

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Hkon2n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake til oss. :)
Mvh, Virve Kristiansen, Front Office Manger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Etter noen netter her, må vi si oss godt fornøyd med både lokasjon, fasiliteter og betjening.
Flott og godt treningssenter funket også bra.
Gode soverom i rolige omgivelser, og en super frokost.
Ligger midt i Bodø sentrum, med gåavstand til det meste.
El bil lading rett over gaten i parkeringsanlegg.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Hei!
Tusen takk for din tilbakemelding.
Og takk for besøket!
Hjertelig velkommen tilbake til oss. :)
Mvh, Virve Kristiansen, Front Office Manger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser