Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
USD 112
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 128
USD 110
Vis tilbud
PricelineUSD 112
Hotels.comUSD 112
getaroom.comUSD 128
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (549)
Filtrer anmeldelser
549 resultater
Vurdering fra reisende
141
190
134
54
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
141
190
134
54
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 549 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020

Vi hadde fire netter på dette hotellet og var svært fornøyde. Frokosten var over all forventning. Jeg hadde ikke store forhåpningene med tanke på at vi er midt i en epidemi men vi fikk kjempegod frokost. Hvis det var noe vi manglet var personell i resepsjon eller frokostsalen behjelpelig med en gang. Den ene dagen hvor vi ikke hadde mulighet til å spise frokost på hotellet grunnet en utflukt ordnet hotelllet med en frokost til oss alle før vi dro. Det eneste negative jeg kan trekke frem er at jeg synes det ble litt varmt på rommet om natten. Men det skal sies at det var over 20 grader alle dagene hvor vi var der, så det er nødvendigvis ikke noe hotellet kan lastes for. Rommene var rene, pene og romslige og vi fikk rene hånduker hver dag. Vi kunne også forsyne oss fritt fra kaffeautomat. Alt i alt en svært god opplevelse å bo på dette hotellet. Jeg følte vi fikk valuta for pengene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Anne N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake til oss. :)
Mvh, Virve Kristiansen, Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 5, booket familierom. Fantastisk rom, rommet var stort, romslig med gode senger, sitte plasser for alle. Det er ingen problem med hotellferie på dette hotelle. God service og frokost. Vi kommer tilbake

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ragnhild G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake til oss. :)
Mvh, Virve Kristiansen, Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Sent på ettermiddagen ankom vi Bodø. Her sjekket vi inn på Scandic i Tollbugata. Fikk oss en parkeringsplass like utenfor. Vi fikk tildelt et rom i 2 etasje med vindu ut mot Sjøgata. Rommet var lyst og rent. Sengene var også bra. Noe støy fra gaten utenfor, men ellers helt ok. Frokosten var også i form av en buffe, men begrensa, sannsynligvis pga pågående pandemi. For et dobbeltrom med to personer betalte vi kr. 1.199,-.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake til oss. :)
Mvh, Virve Kristiansen, Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Dro til Bodø på sommerferie og overnattet i 4 netter på Scandic Bodø. Sentralt og greit hotell, bra frokost. Veldig dyr parkering i Bodø da hotellet ikke har egne parkeringsplasser. Vi bestilte 2 rom noen uker i forveien og fikk rommene ved siden av hverandre. Servicen var upåklagelig! Rommene kunne vært bedre rengjort, fant en brukt sokk under sengen som ikke tilhørte oss.... det var vel egentlig det eneste å klage på.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ferie-juli2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake til oss. :)
Mvh, Virve Kristiansen, Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Prisgunstig koselig hotell midt i Bodø sentrum.
God frokost og gode senger.
Men jeg må bare si at jeg savner mini-kjøleskapene. Håper Scandic kan vurdere å få dem tilbake igjen! Kjekt å sette inn hvis man har medisiner som må oppbevares kjølig, eller at man har mineralvann som man helst ønsker å nyte avkjølt.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, _seannn2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Virve Kristiansen, Owner på Scandic Bodø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Hei! Tusen takk for din tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake til oss. :)
Mvh, Virve Kristiansen, Front Office Manger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser