Blide, vennlige og kunnskapsrike ansatte som gjorde oppholdet meget bra. God og variert frokost, og gode rutiner i forhold til smittevernregler. Også godt fokus på smittevern, som gav trygghet på at oppholdet var sikkert.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Vis mindreHei! Tusen takk for din tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake til oss. :)
Mvh, Virve Kristiansen, Front Office Manager
Sentralt i Bodø. Grei pris. "corona frokost" var elendig, håper for hotellets del - at frokost buffeten er bedre, når den starter igjen. Utrivelig resepsjonist, smil gjerne til gjesten, og le gjerne med gjesten - men hånflir aldri en gjest rett opp i fjeset! Akkurat der tapte dere stort!
Hei!
Tusen takk for din tilbakemelding. Her er det flere punkter vi dessverre ikke har levert på . Dette beklager vi, og kan love at vi skal jobbe for å forbedre oss.
Vi håper at dere vil vurdere å bruke oss igjen også neste gang dere er i Bodø.
Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss. ☺
Mvh,
Virve Kristianasen
Front Office Manager
Beliggenheten ok, men vi fikk et lite litt av et rom som var for lite for to mennesker.
Betjeningen grei.
Frokosten bra men jeg mistet matlysten da jeg så ned på gulvteppet,så fult av flekker etter tidligere søl.
Takk for besøket og hjertelig velkommen tilbake! ☺
Mvh,
Virve Kristiansen