LindaV832024
  • Official Site
3.0 km fra Scandic Bodø
Se flere hoteller i Bodø
Anmeldt 1. mars 2024

Dårlig renhold, både på rom og i fellesareal. Ikke støvsugd. Ellers fine rom, foruten liten TV og ingen hotellputer og svært lite bad på familierommet. Veldig god frokost. Bra valuta for pengene. Meget sentralt og hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: februar 2024
Takk, Cecilie506
Anmeldt 5. februar 2024

Bodde en natt under verste uværet hvor sentrum vr stengt. Veldig hyggelig betjening og helt grei frokost.
Pent lite bad på rommet. Helt grie senger. Men rommet var knøtt lite. Ikke noe skrivebord, men en plate som kunne slås opp og brukes som skrivebord. for å bruke dette måtte en sitte på sengekanten. Dette trakk veldig ned å totalintrykket på hotellet.

Takk, jthores
Anmeldt 4. februar 2024

Nydelig hotellrom med flott bad og havutsikt. Hit vil jeg tilbake, dette rommet er mitt nr.1 i Bodø🤩👍

Imøtekommende og blid dame i resepsjonen, var et stort pluss når vi kom trette og slitne hit pga. innstilt flyavgang.
Her blir det godt å sove🫶

Gleder meg til å smake frokosten i morgen🤗

Reisetype: Reiste alene
Takk, anita l
Anmeldt 31. januar 2024

Forferdelig service. Fikk et rom ved siden av noen som festet særdeles høylytt, med både rop, allsang og skriking i korridor i 4,5 timer. Gjentatte forsøk på å kontakte personal på telefon. Ingen tok den, før jeg så måtte ringe med telefonen som var på rommet. Da ble jeg ledd av og resepsjonist oppførte seg spydig og ufint. Kontaktet personal personlig 2 ganger uten at noe ble gjort, og vedkommende forsøkte å skylde på meg for feilinformasjon. Skal aldri tilbake til dette hotellet!

Romtips: Styr unna!
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Susanne H
Anmeldt 7. januar 2024

Lunt og fint rom. Hyggelig betjening mår man kommer inn. Men ekstremt mye støv. Spesielt i vinduskarmen og over sengen. Dårlig vasket før man kommer dit. Helt og frokost. Pålegge litt tørt men greit.

Romtips: En del bråk fra utelivsbransjen
Takk, Malin Sofie A