“Flott tapasrestaurant langs bryggekanten i Bodø”
Anmeldelse av Delicatessen Bodø - STENGT

Delicatessen Bodø
Prisklasse: USD 9 - USD 56
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Flott service og utrolig god tapas langs bryggekanten. Skaffet oss vindusbord på Delicatessen på 10min varsel en lørdagskveld. Meget kompetent og hyggelig betjening

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, Jostein G

Anmeldt 7. april 2022 via mobile enheter

Deilig, luftig lokale ved kanten av bryggen. Utsikt rett ut på havet gjennom vinduer fra gulv til tak. Covid har innført kontaktlfri betaling hvor man scanner QR kode og får studere og bestille fra menyen i fred og ro. Akkurat dette syns jeg var behagelig. Bakdelen er imidlertid at ontakt med kelneren er minimal. Hvis man vet hva man skal ha er ikke dette et problem forsåvidt, men hvis man trenger å spørre om noe var det litt vanskelig å få kontakt med det travle personalet. Men nå de kom var de hjelpsomme. Engelsk eller spansk språk var dog det beste for kommunikasjon. Liksom de 2 foregående restaurantene jeg har besøkt i Bodø nå. Tapasen var helt grei. Likte manchego med trøffel og bikini. Kommer gjerne igjen. Om like gjerne for geografisk plassering som meny og service.

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, 373heidig
Anmeldt 13. mars 2022 via mobile enheter

Stedet ligger fint til bed vannet, og interiøret er stilig. De bør ha menyer og mulighet for å bestille også om du ikke ønsker å bruke QR- kode. Ok meny, men litt skuffet over tapasretter - til dette prisnivået bar forventningene høyere. Personalet er blide, men i det rettene er levert er det ingen mer oppmerksomhet å få.

Dato for besøk: mars 2022
1  Takk, 897kristins
Anmeldt 8. desember 2021

Gir folk med nøttealergi nøtter fordi «samfunnet blir lagt ned og de må bli kvitt maten» dummeste jeg har vært med på

Dato for besøk: desember 2021
1  Takk, 850steffens
Anmeldt 26. november 2021 via mobile enheter

Bord til 13 med felles tapasmeny i et fullsatt lokale ble mye å håndtere for Delikatessen. Maten er absolutt å anbefale, og stedet er fint, men servicen er upersonlig, treg og skuffende. Ventet alt for lenge på drikke, og oppgjøret ble i tillegg diskutert da vi egentlig hadde booket til 15 personer. Alt ordnet seg, men liker ikke å krangle med servitører.... Alt i alt en fin opplevelse, men ikke topp

Dato for besøk: november 2021
1  Takk, 323frankk