Kjæreste tid og overnatting med mannen. Rene fine rom og upåklagelig service. Usikten var rett ned på Moloen og småbåthavna - vakkert. Frokosten besto av slags godt å velge i
Dette hotellet anbefales på det varmeste Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Dette hotellet anbefales på det varmeste Mer
Kjære evahelend:)
Tusen, tusen takk for denne finfine tilbakemeldingen.
Vi setter stor pris på det og håpet på ett snarlig gjensyn:)
Kine og Team Nordlys
Hotellet passer fint både for fritids og jobb/studie besøk. Et moderne hotell og hyggelig personale. Egen vannkoker og kaffe/te på rommet gir det lille ekstra. Samt chromecast som gjør at en kan velge selv hva en vil se. Jeg kommer tilbake
Kjære ninahelenk2020:)
Tusen takk for denne fine tilbakemeldingen!
Vi setter stor pris på det og gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til oss:)
Kine og Team Nordlys
Thon Nordlys ligger perfekt til ved båthavnen midt i Bodø. Et steinkast fra flyplass og hurtigbåt kai.
Et lite men koselig hotell med veldig hyggelig og serviceinnstilt betjening. Rene og fine rom med noen som har fin utsikt mot havna og kveldsol. God frukost og en hyggelig restaurant med god mat.
Kjære holmentommy:)
Tusen, tusen takk for denne hærlig tilbakemeldingen!
Vi smiler fra øre til øre og håper på ett snarlig gjensyn:)
Kine og Team Nordlys
Vi hadde en natt på Thon Hotel Nordlys i august på gjennomkjøring opp mot nord. Grei lokasjon, rommet var fint (dobbeltrom), kunne veldig gjerne vært bedre organisert under frokosten mtp Corona. Mat og drikke var god under frokosten, men det var mye folk og omtrent umulig å holde avstand. I tillegg var det frokostbuffet. Pluss for å kunne bestille takeaway middag fra Egon i 1. opp til rommet
Kjære Undheims,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne fine tilbakemeldingen:)
Vi setter stor pris på det og håper på ett snarlig gjensyn.
Kine Willumsen
DIrektør
Feiret bryllupsreise med min mann. Ble oppgradert gratis av de fantastisk gjestfrie menneskene i resepsjonen. Utrolig god frokost og behjelpelig personalet.
Fikk også 30% rabatt av hotellet på frisøren som lå like bort i gaten. Utrolig flinke frisører.
Kjære synnove94:)
Tusen takk for denne utrolig fine tilbakemeldingen:)
VI håper på å få ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning:)
Kine og Team Nordlys
Er samlet sett mest sannsynlig byens beste hotell. Ingen ting og klage på og har bodd flere netter på dette hotellet de siste årene. Har bodd på flere hoteller i byen, men anbefaler dette hotellet. Hotellet ligger sentralt med moloen rett utenfor døren og 1 min. gange til byens sentrum.
Kjære stefaneB6875AS:)
Nå smiler vi fra øre til øre!
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne hærlige tilbakemeldingen!
Det er dette vi jobber for hver dag:)
Vi setter stor pris på det og håper på ett snarlig gjensyn:)