Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Priceline
Lol.travelUSD 145
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 21. august 2022 via mobile enheter

Et sentralt og fint hotell ved havna i Bodø. Fikk en trivelig velkomst og ryddig innsjekk. Rommet var rent og hadde grei størrelse, her var også tv, vannkoker, strykebrett og strykejern, og aircondition (som fungerte bra). God frokost med mange ulike valg, litt uoversiktlig å finne ut hvor alt er da frokostsalen ikke er så stor, men utvalget av mat er det. Det vegetariske utvalget var kanskje ikke så bredt. Noe treighet i opprydding av bord, men ellers koslig atmosfære!

Romtips: Dårlig med parkeringsmuligheter. Kort vei til flyplass og togstasjon.
Reisetype: Reiste alene
Takk, M33773
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Nordlys, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2022

Kjære M33773

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne hyggelige tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på det og håper på ett snarlig gjensyn:)

Alexander Bergh, Direktør

Anmeldt 15. august 2022

Godt og billig hotell når man trenger to rom for familien fordi barna begynner å bli store. Meget bra frokost (som også ble bekreftet av flere andre gjester).
Om du har én ettermiddag ledig i Bodø, så ta en rundtur med Hurtigbåten til Væran (avgang kl 16 - tilbake kl 18).

Dato for oppholdet: august 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 325larsj
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Nordlys, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2022

Kjære 325larsj

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne hyggelige tilbakemeldingen!

Håper å kunne se deg snart igjen!

Alexander Bergh og Team Nordlys

Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Thon Hotell Nordlys liker like ved moloen i Bodø sentrum. 3 min gange til Storgata og Glasshuset. God seng og god frokost. Rommet var velholdt. Vil spesielt fremheve de kvinnelige resepsjonistene, veldig serviceinnstilte.

Reisetype: Reiste alene
Takk, DammerNOR

Kjære DammerNOR

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det var gledelig å høre at vi kunne levere det produktet vi er stolte av å kunne stå for. Team Nordlys ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen

Alexander Bergh, Direktør

Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Anbefaler på det varmeste. Pene, rene rom. Hyggelig personal i resepsjonen og restauranten. Veldig god frokost. Anbefaler å få room with a view, så kan man nyte utsikten fra rommet i tillegg. Enkelt å bestille er det også, via app når man er medlem av Thon Hotell.

Takk, MonicaE888
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Nordlys, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022

Kjære MonicaE888

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne fantastiske tilbakemeldingen!

Gledelig å høre at du satte pris på alt som er viktig under et hotellopphold.

Vi setter stor pris på det og håper på ett snarlig gjensyn:)

Alexander og Team Nordlys

Anmeldt 17. juli 2022

Flott velkomst av serviceinnstilt personale. Fine rom, som flere ganger har blitt oppgradert til høyere standard! Super beliggenhet med nærhet til det meste. Frokost på topp. Lunsj likeså. Eget parkeringshus i nærheten.

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, Gourmet204
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Nordlys, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2022

Hei Gourmet204

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne hyggelige tilbakemeldingen!

Gledelig å høre at frokosten faller i smak og at du er fornøyd med vår serviceinnstilte betjening.

Hjertelig velkommen tilbake.

Alexander og Team Nordlys