Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 162
Vis tilbud
Booking.com
Travelocity
Priceline
FindHotel
Agoda.com
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (199)
Filtrer anmeldelser
199 resultater
Vurdering fra reisende
181
11
4
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
181
11
4
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
123128 av 199 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Kjempefint hotell midt i Bodø sentrum. Nydelig utsikt fra fint rom som vendte ut mot havet og sentrum. Hyggelige ansatte både i resepsjon, bar, renhold og brasseriX. I baren lager de gode drinker, og det var veldig god mat i restauranten og en velfylt frokostbuffet. Anbefales til både venner, par, familier og forretningsreisende

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Camkri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Heia Camkri:)

Tusen tusen takk for denne superfine tilbakemeldingen!

Vi smiler fra øre til øre og håper på et snarlig gjensyn:)

Mvh
Kine og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Vi har hatt en helt supert jentetur her i et nydelig rom med fantastisk utsikt Det å ligge i senga å se rett ut i innseilinga til Bodø, magisk Lunsjbuffé i Brasseri X smakte fortreffelig å servitøren vår var supertrivelig. Anbefaler å ta et glass vin i hotellbaren i gode stoler med utsikt rett ut i havna Avsluttet oppholdet med en super frokost. Dette kommer vi garantert til å gjøre igjen Takk for et nydelig opphold

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 269hildew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Eier på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2021

Heia Hilde W

Tusen, tusen takk for denne superfine reviewen!

Vi er så glade for at dere trivdes hos oss og håper på et snarlig gjensyn

Mvh
Kine og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Flott hotell, hyggelig betjening seint på kveld/natt. Fikk ordnet enkel pizza før vi la oss. Frokost, rom og alt var helt tipp.
Eneste som trekker ned er at når man bestiller 2 rom (samme bestilling) så forventer jeg å få rom i nærheten av hverandre, ikke forskjellig etasjer. Dette var litt skuffende, og la litt demper sånn umiddelbart.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Raygron69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2021

Heia Roygron69:)

Tusen, tusen takk for denne superfine og konstruktive tilbakemeldingen! Ja, dere skulle definitivt blitt tildelt rom i nærheten av hverandre. Vi burde vært obs på det og det skal vi være i fremtiden:)

Dog er vi så glade for at dere hadde det fint hos oss og vi håper på et snarlig gjensyn:)

Mvh
Kien og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Vi ankom hotellet relativt seint. Men de fikset bord til oss. De advarte om lang tid før maten kom. Men erfarte at maten kom fortere enn vanlig. Og denne var fantastisk. Hadde entrecôte og steinbit. Også gode desserter. Veldig hyggelig og hjelpsom betjening også. Vi kommer gjerne tilbake. Ole Kristian

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Trip723309
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2021

Heia Trip723309:)

Tusen tusen takk for denne fine reviewen! Det er så godt å høre at dere hadde det fint hos oss:)

Vi håper vi gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning:)

Mvh
Kine og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Bodde her en natt på biltur nordover. Angrer ikke et sekund på at vi valgte Quality Hotel Ramsalt. Superfresh og flott lobby med en flott bar der man kan nyte midnattsolen og havet. Flotte rom, dog litt små, men den nydelige utsikten gjorde opp for størrelsen. Fantastisk bra frokost. Kanskje Norges beste? Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lmrd82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2021

Heia Imrd82:)

Wow! Tusen, tusen takk for denne utrolig fine reviewn!
Vi smiler fra øre til øre og håper på et snarlig gjensyn:)

Mvh
Kine og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser