Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 143
Vis tilbud
Booking.com
USD 143
Vis tilbud
FindHotel
USD 129
Vis tilbud
Hotels.comUSD 143
PricelineUSD 143
TravelocityUSD 143
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (203)
Filtrer anmeldelser
204 resultater
Vurdering fra reisende
185
11
4
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
185
11
4
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
123128 av 204 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk flott hotell. Ligger helt sentralt og du kan delta på hva du vil med kun føttene som fremkomstmiddel. Gangavtand til Stormen, Glasshuset og øvrige ting i sentrum. Nydelig frokost og meget familievennlig. Deilig atmosfære nede i lobby. Åpent, havutsikt, lunt og trivelig. Superhyggelig betjening, fine rom og nydelig service. Maten på BrasseriX må bare oppleves. Det samme gjelder drinkene på Ramsalt Bar. Skal du til Bodø er dette hotellet du må ligge på. Terninkast 6

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, EspenAasland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Eier på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Heia Espen:)

Wow!!!
Tusen tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne fantastiske reviewen! Det er så godt å lese at trivdes hos oss
Vi smiler fra øre til øre og håper på et snarlig gjensyn!

Alt godt,
Kine og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk velkomst inn i et varmt hotell. Her har de virkelig truffet den berømte spikeren på hodet. Følelsen av klasse og Luxus var uovertruffen. Her vil jeg bo igjen. Fikk også et veldig hyggelig møte med selveste Kine Willumsen (direktøren)ved frokost bordet. Føler at mye av varmen vi møtte når vi kom stammer fra henne
Uansett. Vi hadde med hund. Null problem. Håper renholdspersonalet tenkte det samme da vi hadde dratt.
Hilsen T.Rodahl

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, torsteinr894
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Heia Torstein:)

Tusen millioner takk for denne utrolig fine tilbakemeldingen!
Umulig å ikke smile når man har verdens beste arbeidsplass:)

Vi håper vi får gleden av å ønske deg og vofsen tilbake ved en senere anledning!

Mvh
Kine og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Kjempefint hotell midt i Bodø sentrum. Nydelig utsikt fra fint rom som vendte ut mot havet og sentrum. Hyggelige ansatte både i resepsjon, bar, renhold og brasseriX. I baren lager de gode drinker, og det var veldig god mat i restauranten og en velfylt frokostbuffet. Anbefales til både venner, par, familier og forretningsreisende

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Camkri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Heia Camkri:)

Tusen tusen takk for denne superfine tilbakemeldingen!

Vi smiler fra øre til øre og håper på et snarlig gjensyn:)

Mvh
Kine og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Vi har hatt en helt supert jentetur her i et nydelig rom med fantastisk utsikt Det å ligge i senga å se rett ut i innseilinga til Bodø, magisk Lunsjbuffé i Brasseri X smakte fortreffelig å servitøren vår var supertrivelig. Anbefaler å ta et glass vin i hotellbaren i gode stoler med utsikt rett ut i havna Avsluttet oppholdet med en super frokost. Dette kommer vi garantert til å gjøre igjen Takk for et nydelig opphold

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 269hildew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Eier på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2021

Heia Hilde W

Tusen, tusen takk for denne superfine reviewen!

Vi er så glade for at dere trivdes hos oss og håper på et snarlig gjensyn

Mvh
Kine og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Flott hotell, hyggelig betjening seint på kveld/natt. Fikk ordnet enkel pizza før vi la oss. Frokost, rom og alt var helt tipp.
Eneste som trekker ned er at når man bestiller 2 rom (samme bestilling) så forventer jeg å få rom i nærheten av hverandre, ikke forskjellig etasjer. Dette var litt skuffende, og la litt demper sånn umiddelbart.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Raygron69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2021

Heia Roygron69:)

Tusen, tusen takk for denne superfine og konstruktive tilbakemeldingen! Ja, dere skulle definitivt blitt tildelt rom i nærheten av hverandre. Vi burde vært obs på det og det skal vi være i fremtiden:)

Dog er vi så glade for at dere hadde det fint hos oss og vi håper på et snarlig gjensyn:)

Mvh
Kien og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser