Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 122
Vis tilbud
Expedia.com
USD 122
Vis tilbud
Hotels.com
USD 122
Vis tilbud
PricelineUSD 122
TravelocityUSD 122
TripadvisorUSD 122
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (238)
Filtrer anmeldelser
239 resultater
Vurdering fra reisende
217
13
4
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
217
13
4
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
136141 av 239 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2021 via mobile enheter

Hei rommene var veldig fine, ypperlig personal og bar:) veldig god frokost og.et veldig fint hotell kommer gjerne flere ganger på hotell til dere har anbefalt til flere av mine venner
Mvh.
Per Oskar

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Per Oskar P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Heia Per Oskar P:)

Tusen, tusen takk for denne fine tilbakemeldingen!
Det er så godt å høre at dere trivdes hos oss:)

Vi setter så stor pris på det og håper på et snarlig gjensyn:)

Mvh
Kine og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2021

Vi var på gjennomreise i Bodø, og var innom hotellet for å spise lunsj. Det viste seg at lunsjserveringen var stengt den dagen grunnet privat arrangement, Men, vi fikk allikevel tilbud om å forsyne oss av buffeen som fremdeles sto fremme. Personalet la det til rette for oss, og vi fikk full service med vin til maten etc., fantastisk! Og, det var nydelig mat! Besøket ble avsluttet i baren/lobbyen hvor de satte på tv-en så vi fikk sett håndballjentene i OL. Hotellet er fantastisk flott, med et meget hyggelig personale! Ingen tvil om at dette hotellet blir vårt valg når vi ved en senere anledning skal overnatte i Bodø.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Renslighet
    • Service
Takk, 531mereten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2021

Hei 531mereten,

Tusen, tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss! Det er så godt å høre at dere trivdes:) Det er den beste tilbakemelding vi kan få!

Vi håper på et snarlig gjensyn:)

Alt godt,
Kine og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2021

Vi bodde på Hotel Ramsalt 15-17 august 2021. Vi var en stor gjeng (nesten 100 stk) som enten deltok eller var heiagjeng til NM i Golf for juniorer på Salten golfbane. Rommene var rene og pene og vi var heldig og fikk havutsikt. Vårt første møte med Maria i resepsjonen var at vi skulle bli 1 dag mindre enn opprinnelig bestilt, - null stress. Dagen etter skulle våre juniorer ut til forskjellige tider avhengig av hvordan de hadde spilt dagen før. Og når jeg skulle reise fikk jeg en telefon om at en av juniorene ikke var observert på treningsfeltet og heller ikke tok telefonen. Maria i resepsjonen reddet junioren, hun løp opp i 13 etasje, banket på døren og fikk vekket personen. Jeg fikk holdt igjen bussen i 15 min og junioren rakk startfeltet med 2 min margin. TUSEN TAKK, Maria og Ramsalt Hotel. Dere blir snakket varmt om i Juniormiljøet i Golf Norge!

Romtips: Hjelpsom og løsningsorientert betjening!
Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Grete T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2021

Heia 484gretet:)

WOW!!
Tusen tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss!
Det er så godt å høre at dere trivdes hos oss og at dere ble vel ivaretatt:)

Vi håper på et snarlig gjensyn:)

Og jah!! Maria er en stjerne!!

Mvh
Kine og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2021

Blide å hyggelige folk i resepsjon, restaurant og i baren.
Fantastisk god mat, koselig atmosfære .
Frokosten er absolutt noe å se frem til.
Vi kommer tilbake til høsten.
Vil anbefale et besøk på Ramsalt.

Romtips: Super utsikt fra 13 etg:)
Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 127stiant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2021

Heia 127stiant:)

Tusen, tusen takk for denne superfine tilbakemeldingen!

Det er så godt å høre at du trivdes hos oss:)

Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning:)

Mvh
Kine og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Helt nytt og super stilig hotell. Uten tvil Bodøs beste hotell og meget bra beliggenhet i Bodø sentrum. Veldig hyggelige ansatte, frokosten er stor og god og egen bar med bartendere i lobbyen.

Rommene er kjempefine og er du heldig får du en fantastisk utsikt.

Spiste middag i resturanten til hotellet flere ganger under oppholdet, veldig god mat. Topp score fra oss :-)

Dette hotellet må oppleves hvis man skal overnatte i Bodø!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Smiling_Tourist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2021

Heia Smiling_Tourist:)

Tusen, tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne superfine tilbakemeldingen.
Det er sååå godt å høre at dere trivdes hos oss:)

Vi håper på et snarlig gjensyn!

Mvh
Kine og Team QH Ramsalt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser