Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. aug. 2022
Heia😊
Tusen, tusen takk for denne flotte reviewn! Det er dette vi lever for og vi smiler fra øre til øre😊
Alt godt, Kine og crew
Flott og nytt hotell med innbydende rom og fellesarealer. Smilende og serviceinnstilt personell i både resepsjon og ved frokost. Nytt og fresht treningsrom og en deilig og varierende frokost. Som medlem fikk vi en fin oppgradering. Kommer tilbake!
Romtips: Gateparkering er ganske dyrt på dagtid. Flere parkeringsgarasjer i nærheten
Spør robina531 om Quality Hotel Ramsalt
Takk, robina531
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2022
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Flott hotell med god beliggenhet i Bodø sentrum. Gode rom med flott utsikt. Frokost med utsikt mot vannet. Frokostbuffet med alt en kan ønske seg. Mye frukt og grønt samt rikt utvalg av drikke. Hggelig betjening som ser deg med et smil.
Verdi
Sted
Sovekvalitet
Rom
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Jan J om Quality Hotel Ramsalt
Takk, Jan J
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Et fantastisk flott hotell med herlig beliggenhet ved havna. Luftige fellesrom og fine materialvalg, smakfulle hotellrom. interiøret er svært tiltalende. Peisen ved inngangen må oppleves! Best av alt er folkene! Smil overalt du kommer. Alle vil hjelpe og yte service. Maten, spesielt frokost, er topp, og særlig hyggelig at man kan ta en sen frokost om det er ønskelig. Restauranten på hotellet er topp og nabolaget har flere stjerne-restauranter.
Spør roardons om Quality Hotel Ramsalt
Takk, roardons
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2022
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Bodde i to netter, og hadde et flott opphold. Gode senger, fantastisk utsikt i lobby’n og imøtekommende personale. Frokosten var dagens høydepunkt, og vi kommer helt sikkert til velge dette hotellet senere hvis vi skal besøke Bodø. Middagen i restauranten var også et høydepunkt med veldig god mat og utrolig hyggelig servitør. Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet.
Spør gjertrudv2022 om Quality Hotel Ramsalt
Takk, gjertrudv2022
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Et flott hotell jeg gjerne vender tilbake til. Eminent beliggenhet i umiddelbar nærhet til all slags transport (tog, bil, båt). Alle byens fasiliteter befinner seg i gangavstand herfra. Hyggelig betjening i resepsjonen. Frokostbuffeten er fra øverste hylle, og selv med mye folk i omløp, fungerer det utmerket
Spør Jostein G om Quality Hotel Ramsalt
Takk, Jostein G