Pia T
4,0 av 5 boblerAnmeldt 2. sep. 2022
Kine Willumsen, OwnerQuality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. okt. 2022
Heia😊

Hurra og tusen, tusen takk for denne flotte reviewn.

0.4 km fra Quality Hotel Ramsalt
  • Official Site
2.8 km fra Quality Hotel Ramsalt
Se flere hoteller i Bodø
Anmeldt 2. september 2022 via mobile enheter

Utrolig trivelig betjening, de har fokus på gjesten og jeg blir alltid møtt med et smil. Rent, romslig og pent. Veldig god frokost. Rommet mitt var i 13. etasje og det ga meg en fantastisk utsikt. Jeg dro fra gardinene på kvelden slik at jeg våknet i «himmelen» på morningen.

Praktisk lobby med god plass og tre raske heiser som tok meg fort opp og ned.

Kjekt med liten butikk nede og ikke minst en grei kaffeautomat.

Her skal jeg bo også neste gang jeg er i Bodø

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, Per K
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2022

Heia😊

Hurra og usen, tusen takk for denne flotte reviewn.

Anmeldt 30. august 2022

Hadde en ikke planlagt stop-over i Bodø og overnattet på Ramsalt (for første gang). Jeg får ofte en følelse av hvordan et hotellopphold blir når jeg går inn døren. Her fikk jeg umiddelbart god-følelsen. Super velkomst av resepsjonisten, hyggelig, proff og kjapp i replikken slik en nordlending skal være. Fikk et flott rom "på loftet". Moderne, rent og i en lun skandinavisk stil. Frokosten var et kapittel for seg selv, her manglet det ikke noe. Nydelig tilberedt, et særdeles bredt utvalg og god plass til alle gjestene. En gjest på et nabobord hadde fødselsdag, to kokker og 4-5 av de som arbeidet i matsalen tok seg tid til å synge for jubilanten til applaus fra de andre gjestene. God stemning som forteller mye. Utsjekk ble også effektivt utført og avsluttet med et vennlig smil, takk for besøket og velkommen tilbake. Og tilbake til Ramsalt skal jeg neste gang jeg skal til Bodø. Enten det er på jobb eller med familien.

Takk, 343hanspetters

Heia😊

Hurra og usen, tusen takk for denne flotte reviewn.
Det er dette vi lever for og vi smiler fra øre til øre😊

Nei, man skal ikke kimse av den "go-følelsen". Den kan fortelle mye om hvordan det er på en plass. Både for ansatte og for gjester. Jeg er så glad for at du følte på den med en gang.
Og ja, vi liker å "bjuda på" og vi synger gjerne i frokostsalen (dog med det nebbet vi har)😊

Anmeldt 25. august 2022

Fikk et fantastisk rom med nydelig utsikt. Flott hotell med super beliggenhet i Bodø. Ble syk under oppholdet og personalet ved hotellet var meget behjelpelige. Fikk servert en fantastisk frokost opp på rommet av kjøkkenpersonalet som var så imøtekommende og hyggelig. Det samme var personalet i resepsjonen! Anbefaler dette hotellet på det sterkeste.

Takk, torille2017

Heia😊

Tusen, tusen takk for denne flotte reviewn.

Anmeldt 23. august 2022 via mobile enheter

Vi bodde ei helg på Tamsalt som et et kjempefint hotell, med fint og reint rom, stort og fint bad og nydelige senger. Superhyggelig og behjelpelig personalet i resepsjon. Hotellet ligger veldig sentralt, nært alt du trenger. Gleder oss til å komme tilbake😊

Takk, 878ingah
Kine Willumsen, Owner på Quality Hotel Ramsalt, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2022

Heia😊

Tusen, tusen takk for denne flotte reviewn!
Det er dette vi lever for og vi smiler fra øre til øre😊

Vi gleder oss til dere kommer tilbake til oss på QH Ramsalt!

Anmeldt 23. august 2022 via mobile enheter

Min kone og jeg hadde et fantastisk helge opphold på Ramsalt.
Rommet var nydelig, rent og pent. For ikke å snakke om utsikten.
Deilig frokost med velsmakende lokale råvarer. En lun og god atmosfære.
Sist, men ikke minst-man blir møtt av hyggelige og imøtekommende mennesker. Ingenting er så fint som å bli møtt med «et hei og et smil».
Ramsalt har tydeligvis en gjeng som trives og det vises utad at de er fornøyde. Jeg som gjest vil rose absolutt alle!
Så det er ingen tvil om at jeg ANBEFALER Ramsalt på det varmeste-og jeg kommer tilbake!!

Takk, lonel111

Heia😊

Tusen, tusen takk for denne flotte reviewn!