Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 114
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 123
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.08.22
Agoda.com
USD 100
Vis tilbud
Hotels.comUSD 123
PricelineUSD 114
TravelocityUSD 123
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (42)
Filtrer anmeldelser
42 resultater
Vurdering fra reisende
28
6
4
4
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
28
6
4
4
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 42 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Super beliggenhet midt i Bodø! Hotellet har lyse og fine rom med veldig gode senger og fantastisk utsikt, og tilbyr flott frokostbuffet med alt man trenger for en god start på dagen. Vi testet hotellets restaurant, The Neighbour, og fikk servert god mat i et lokale med skikkelig god atmosfære. Supert med lobby, bar og restaurant i samme rom, men i ulike soner. Lett å trekke ned fra rommet om kvelden når man er gjest her. Hyggelige ansatte som ser ut til å trives på jobb.
Hotellet har ingen egen parkeringsplass, men men god plass på kommunale plasser rundt hotellet ble ikke dette problematisk for oss. (Det er også flere parkeringshus i nærheten.) Hotellet har eget vaskeri og treningsrom, for de som skulle trenge det. Anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, linnreich
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Personalet var veldig hyggelig og imøtekommende når vi kom, hotellet var fint og åpent. Når vi kom til rommet var det litt enkelt og utsikten var dårlig, det var også kaldt. Det var fint med en stor tv og sengene var gode. Frokosten var helt grei, synes det var litt sparsomt med alt egt. Synes eggrøren var for mye stekt og de kunne ha hat noe fiskepålegg som ikke var sild. De var flinke til å fyllepå og det ble ikke tomt for noe. Det blir delt opp i 3 puljer når det er frokost og vi tok den seneste, det var litt mye folk da og lite å bevege seg på, så vil anbefale å dra tidligere. Det var rolig på hotellet og lite bråk. Alt i alt var det helt greit med tanke på at vi bare sov her i 1 natt

Romtips: Det er ikke parkering så man må beregne tid på å finne det, er et parkeringshus rett nedom hotellet men vare lite plasser.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Signe2407
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021

Nytt og fresh hotell, midt i hjerte av Bodø. Praktisk avstand til både flyplass, ferge og buss. Ungt og serviceinnstilt personale. Nydelig mat i restauranten The Neighbour. Absolutt et hotell som jeg vil benytte igjen. Lettvint å kunne sjekke inn med self check-in automaten i resepsjonen

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, BoardingPass668371
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1 uke siden
Google-oversetting

Dato for oppholdet: august 2022
    • Sted
    • Rom
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1 uke siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser